Den fantastiske Panasonic ER 1611 hårtrimmer – KUN 699kr.

Skrevet d. 18/12/2015

Bapoon.dk har skaffet et begrænset antal af den sublime Panasonic ER 1611 hårtrimmer, som du sikkert allerede har hørt om. Den er kendt for at udføre sit arbejde fortrinligt og være særdeles slidstærk, så du altid opnår et flot og ensartet look i alle hårtyper og længder.

Du kan som kunde ved Bapoon.dk købe Panasonic ER 1611 K Professional Hårtrimmer til kun 699 kr. ekskl. moms. Det er Danmarks billigste pris!

Én af de bedste hårtrimmere på markedet
Du får en eksklusiv hårtrimmer med specialudviklede blade, der skånsomt og effektivt skærer hårene. Trimmerens kraftige motor sikrer en hurtig og præcis trimning. Selv hvis den er udsat for høj belastning i kraftigt hår eller lavt batteri, går den aldrig ned i omdrejninger. Du kan både bruge hårtrimmeren til både hår og skæg.

Dét får du med Panasonic ER 1611 hårtrimmer
Panasonic ER 1611 hårtrimmer er udstyret med en stærk motor med et konstant omdrejningstal på 10.000 rpm (revolutions per minute), hvilket giver en præcis, sikker og jævn trimning. De slidstærke blade er belagt med titanium og skærer med en nøjagtig vinkel på 45˚. Maskinen kan indstilles til seks forskellige klippelængder, hvilket betyder, at det er muligt at regulere hårlængden fra 0,8 mm til 15 mm.

Ved bestilling af hårtrimmeren modtager du desuden en samlet pakke, indeholdende en praktisk ladestation, strømforsyning og smøreolie til vedligeholdelse af sættet. Trimmeren kan anvendes både med og uden ledning.

Er du interesseret i at købe hårtrimmeren?
Send en mail med salonens navn og CVR-nummer til andreas@bapoon.dk for at bestille.
Maskinen faktureres på jeres næste regning fra os.

Eller ring på tlf. +45 72 34 44 00 / +45 28 55 24 33 for at bestille.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 svar til “Den fantastiske Panasonic ER 1611 hårtrimmer – KUN 699kr.”

  1. Mehmet siger:

    jeg vil høre om i stadig har flere hårtrimmer panasonic er 1611 på lageret.

  2. admin siger:

    Det har vi desværre ikke.

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her