Hvordan skal dit hår se ud i år 2016?

Skrevet d. 07/02/2016

Har du lyst til at der skal ske noget nyt, i det nye år? En ny frisurer, vil virkelig være en god start og kan give dig et helt nyt look.

Bapoon.dk giver dig de største hårtendenser i år 2016.

Kort pandehår
Mange af os, har haft pandehår på et eller andet tidpunkt i vores liv. Det HELT korte pandehår er tilbage, og det vil give dig og din frisure kant.

Langt pandehår
Denne form for pandehår ser du hos alle bloggere, som får klippet ny frisure. Det er det hotteste lige nu, så hvis du tror du kan holde ud, at dit pandehår går ned til midten af dine øjne, er dette frisuren at få klippet. Dette pandehår indrammer dit ansigt. Du kan passende dele pandehåret i en midterskilning og dette gør det lidt nemmere at se ud af øjnene.

Kort og frisk frisurer
En kort, frisk og drenget frisure, er top moderne. Spørg din frisør, hvilken type, han eller hende vil anbefale. Du kan booke din næste frisørtid her på Bapoon.dk.

Hår til skuldrene
Hår til skuldrene er den perfekte længde i hår 2016. Så er du i tvivl om, hvilken længde du skal vælge, så er dette den rette. Længden er god, fordi du både kan have det løst og sætte det op.

Naturligt hår
Naturligt fald i håret, krøl og uglet hår, er tilladt i år 2016. Det samme gælder for hårfarven, som skal være i de naturlige nuancer.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Der er lukket for kommentarer.

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her