5 klassiske og stilfulde herrefrisurer

Skrevet d. 17/04/2016

Herrefrisurer

Hårmoden skifter hele tiden, men enkelte frisurer er så klassiske og stilfulde, at du ikke behøver bekymre dig om, de går af mode.
Du kan her læse om de stilfulde frisurer og blive klogere på, om de vil passe til din ansigtsform, hårlængde, hårtykkelse og hårstruktur.

1. Tilbagestrøget hår
Denne form for klipning er en sand klassiker og den kan styles, med forskellige produkter, så looket varier alt efter om det er en glansfuld eller en mat voks, som kommes i håret. Her er det vigtigt at strukturen i håret er den rette og har du meget tykt hår skal det tyndes en smule. Som det fremgår af navnet skal hår være længere på toppen og med korte sider.

2. Bombage
Den minder til dels om det tilbagestrøget hår, men med mere volumen på toppen og skarpere og kortere kanter i siderne og bagpå, til trods for at looket er blødt. Denne form for klipning kræver vedligeholdelse og den rigtige styling, for at opnå den rette effekt.

3. Sideskilning
Denne form for frisure har et meget klassisk og pænt look. Du skal have kortklippet hår, hvor der er lidt mere længde på toppen og ud fra skilningen. Her er det vigtigt, at nakken er klippet kort.

4. Undercut
Denne type af klipning, vil nogle altid få klippet og det kræver sin type at have langt hår på toppen og helt kort maskinklippet i siderne.

5. Det lange hår
Lige meget, hvilket årti vi befinder os i, vil man altid se folk med mellemlangt hår ned til skuldrende. Her er det vigtigt at du lige som piger, ikke lader dit hår blive for slidt, så dine spidser spalter til alle sider. Dette giver dig et mindre flatterende look. Du kan læse en guide til hårpleje.

Generelt
Har du som kunde et ønske til en frisure du ønsker, er det en god ide at vise din frisør et billede, men om du kan få en frisure tilsvarende afgøres af din hårlængde, hårtykkelse og hårstruktur.

Vil du gerne klippes i morgen? På Bapoon.dk kan du nemt finde ledige frisørtider i din by.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her