Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
5 plejetips, så dit hår overlever vinteren - Bapoon blog

5 plejetips, så dit hår overlever vinteren

Skrevet d. 28/10/2015

Vinteren er lige rundt om hjørnet og den er hård ved dit hår. Vi har her ved Bapoon.dk sammensat en lille guide med 5 plejetips, som skal få dig og dit hår sikkert gennem vinteren.1.
Det slider på dit hår, hver gang du vasker det. Om vinteren er dit hår særligt modtageligt overfor kulde, og dit hår har derfor rigtig godt af at du springer en hår vask over ind i mellem – brug tørshampoo.

2. Brug en hårkur til at pleje dit hår, da denne giver dit hår næring. Brug balsam til at ”lukke” dit hår, så det ikke er modtageligt overfor kulden som afslutning på dit bad.

3. Synes du dit hår har brug for endnu mere pleje og vinteren får det til at se trist og livløst ud, så brug en hårolie, som kan tilføre lidt ekstra shine og glans til dit triste vinter hår.

4. Du må endelig ikke cykle eller gå med vådt hår i vinterkulden, for dette giver risiko for, at dit hår fryser, knækker af og bliver statisk.

5. Synes du din hovedbund bliver irriteret af at have hat på, kan du med fordel lave denne nemme hårkur:

Citron indeholder en mild form for syre, som kan løsne og fjerne evt. skæl din hovedbund. Olivenolie eller en anden form for olie vil fugte din hovedbund, så dit hår både plejes og irritationen i hovedbunden mindskes.

Sådan gør du:
Bland 1-2 spsk frisk citronsaft og 3 spsk olivenolie sammen. Bland de to ingridienser grundigt sammen og masserer den ind i hovedbunden og resten af dit går. Lad kuren sidde i 15-20 minutters tid.
Et andet godt trick er at bruge en shampoo mod tør hovedbund.

Lige nu kan du vinde produkter til dit skæg fra Golden Beards. Tjek konkurrencen ud på Bapoon.dks Facebook-side.

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her