Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Bapoon.dk tester Argan Oil - Bapoon blog

Bapoon.dk tester Argan Oil

Skrevet d. 12/03/2014

Marokkos flydende guld, helbredende og mirakuløst. Dette er blot nogle af de ord, der er blevet brugt til at beskrive en af tidens vigtigste ingredienser til håret.

Argan Olie er blevet til et af de førende produkter inden for kosmetik – og med god grund. Det ’flydende guld’ har vist sig at være et sandt mirakelmiddel. Med dets høje indhold af E og F vitaminer, styrker det håret og forebygger knækkede hårstrå.

argan oil2

Olien kan også bruges til at forebygge spaltede hårspidser, samt bekæmpe svamp og skæl i hovedbunden. Argan Olie giver glans og smidighed og er med til at skabe et sundere og mere naturligt look.

Så uanset om dit hår er udtørret, skadet eller du blot ønsker mere fylde og glans, så anbefales det at du bruger Argan Olie.

Vi på Bapoon.dk er på nuværende tidspunkt i gang med Argan Olie hårkur, for at se om myterne passer.

I næste nyhedsbrev dele vi vores erfaringer med Argan Oil og ser nærmere på hvordan du finder det helt rigtige Argan Oil produkt til dit hår.

Vi vil rigtigt gerne høre fra dig, hvis du har prøvet Argan Oil. Del dine erfaringer i kommentarfeltet herunder, så du kan være med til at gøre Bapoon.dk’s læsere klogere på den populære olie.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her