De største hårtrends 2016 for mænd og kvinder

Skrevet d. 21/06/2016

Er du i tvivl om, hvordan din næste frisure skal se ud? Bapoon.dk giver dig et indblik i denne sæsons største hårtrends inden for klip og frisurer til både kvinder og mænd.

KVINDER
Glat hår har fået comeback! SS16 catwalken bugnede af glatte styles. Det var først og fremmest i det klassiske format med en markant skilning og løst glat hår, men også i form af stramme og glatte hestehaler. Vil du være up to date og med på en af de nyeste trends, så skal du finde glattejernet frem denne sommer.

Kort hår er en anden stor tendens. Hvis du i forvejen har kort hår, eller hvis du vil tage kvantespring ved din næste klipning, er den kortklippede frisure utvivlsomt et af de mest moderne valg.

Kort hår og pandehårPandehår i forskellige varianter er et hit. Er du ikke moden til at klippe hele håret kort, kan du få et frisk og nyt udtryk ved at lade dit pandehår blive klippet i stedet for. Klip det meget kort og få et punket og råt look eller lad det være halvlangt, 70’er chic à la Brigitte Bardot, så du er klar til at indtage stranden i St. Tropez.

”Puns” er muligvis et nyt begreb, men det er ikke en helt ny tendens. Ordet ”pun” kommer af det engelske ord bun (en knold) og ponytail (hestehale). Forestil dig, at du fusionerer hestehalen med knolden, ét voila, så har du en ”pun”. En laid back style, der med garanti vil få dig til at se cool ud på den underspillede måde.

Hårbånd er endnu en trend, der ikke er til at komme udenom denne sæson. Hårbåndet findes i utallige udgaver helt fra det mest simple og ensfarvede til det overpyntede brede hårbånd i alle regnbuens farver. Hop ud i det gode vejr og få håret væk fra ansigtet på en trendy men klassisk måde.

MÆND
Sideskilningen er en klassiker, der aldrig går af mode. Desuden er den let at vedligeholde, og du kan gå direkte fra arbejde ud i byen med denne frisure. Lad dig 60’er inspirere og få det lækre ”Mad Men” look, der i høj grad udstråler klasse og emmer af overskud. Brug en kam og gel eller voks med lidt shine til at sætte denne frisure.

Undercut er endnu en klassiker. Denne frisure er ungdommelig og fungerer til mænd med både glat, bølget eller krøllet hår. Det er en style med mange varianter fra det mere konservative til den mere moderne tilbagestrøgne variant og alt derimellem.

Langt hår er for alvor på kommet på radaren igen. Har du en lille rockstar gemt i dig, og er du velsignet med let krøllet eller krøllet hår, så lad håret vokse ned til skuldrene denne sommer. Dette look vil bestemt gøre dig populær på sommerens festivaler. Håret skal naturligvis være velplejet uden slidte spiser, dog uden at se alt for friseret og poleret ud.

Tilbagestrøget hår er et hit. Det er en tidløs style, men desværre er det nok ikke alle, der kan bære den. Det kræver nemlig en vis hårstruktur og tykkelse. Ønsker du dette look, bør du bede din frisør om at klippe nakken og siderne korte og lade toppen af håret være lidt længere, så det kan blive strøget tilbage.

Man Bun er en tendens, der er svær at komme udenom og har efterhånden været det et stykke tid. Til trods for det hitter den stadig. Den kommer i mange afskygninger og kan tilpasses flere lejligheder. Hvis du ønsker dette cool look, kræver det først og fremmest lidt tålmodighed, da håret skal vokse sig langt. Men derefter er det blot at trække håret tilbage forfra og samle det i en knold på midten af hovedet.

Bestil din næste tid ved frisøren på Bapoon.dk.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her