Den store hårspray guide

Skrevet d. 06/12/2015

Vi kender det alle – man har brugt oceaner af tid på at lave en flot frisure, glatte- eller krølle håret og i løbet af ingen tid er ens arbejde allerede spildt.

Det bedste tip til at få håret til at holde er hårspray. Men der findes forskellige typer af hårspray. Du kan få nogen, som giver glans, volumen eller holdbarhed. Det er typisk disse parametre, man bruger til at karakterisere en hårspray -nemlig hvor stærkt et hold den giver eller hvor smidig den efterlader håret.

Afhængig af, hvilken effekt du ønsker, hvilken hårlængde og hårtype du har, anbefales forskellige hårsprays.

Er du i tvivl kan du altid forhøre dig med din frisør, som med sikkerhed kan rådgive dig, så du kommer hjem med lige præcis den hårspray, som passer til dine ønsker og hårtype.

Bapoon.dks hårspray guide

Let hold:
Den mindste mængde holdbarhed er ideel til at holde krøller, bølger eller vendt ender på plads, fordi den stadig giver mulighed for bevægelse.

Til kort hår, er fleksibel hårspray den bedste til at holde håret under kontrol, uden at håret bliver stift. Denne type af hårspray er ligeledes god til hverdagsbrug

Mellem hold:
Medium hold hårspray er stærkere og mindre fleksibel, selv om denne type stadig giver mulighed for bevægelse, når den anvendes i små mængder. De er gode til mellem langt hår og giver rimelig mængde af kontrol med kun lidt stivhed.

Stærkt hold:
Stærkt hold, er som navnet antyder, den stærkeste form for hårspray og den kan holde hvert enkelt hårstrå på plads, med den rette mængde spray.

For dem med længere hår, er disse typer af hårsprayprodukter ideel. Denne type af sprays er desuden ideel til hår opsætninger og en bytur.

HUSK altid at spray i 20-30 cm fra håret.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her