Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Derfor skal du ikke vælge hjemmefarvning

Derfor skal du ikke vælge hjemmefarvning

Skrevet d. 09/10/2014

shutterstock_195701066Bapoon.dk giver dig de gode grunde til at gå til frisør, så du ender med et smukt resultat fremfor en skrækkelig hårfarve, uønskede plamager,  to-farvet eller (oh skræk og ve) tisgult hår!

Hvilken farve og nuance skal du vælge?
For det første vil du allerede komme i problemer, når du skal vælge nuance og farve i forbindelse med din hårfarvning.

Det kan være svært at stole på den farve pigen på pakken har i supermarkedet eller ved en beautyforretning. Desuden er frisører gode til at vurdere, hvor meget netop dit hår vil tage imod farve. Har dit hår været farvet før, eller er det særligt medtaget af bl.a. solens stråler og varmeprodukter, vil håret reagere anderledes end hvis det er sundt og helt naturligt. Så ved at gå til frisøren får du den bedste vejledning i forbindelse med valg af farve og dermed også det bedste resultat.

Tofarvet hår – nej tak
En anden fejlkilde du kan falde i, når du selv farver dit hår, er at din udgroning ofte tager imod farven på en anden måde end resten af håret. De nye hår, som er groet ud, er helt naturlige og ikke påvirket af farve, hvor resten af dit hår allerede er påvirket, og derfor vil du kunne opleve at din bund og resten af dit hår i forbindelse med en farvning ikke bliver den samme. Men dette kan frisørerne undgå med deres store erfaring og viden!

Forsøg dig aldrig selv med at gå fra lyst til mørkt eller omvendt!
Står du i den situation, at du gerne vil gå fra enten lyst til mørkt hår eller omvendt, anbefaler vi på ingen måde at du selv kaster dig ud i en hjemmefarve, da resultatet her kan gå grueligt galt. Her kræver det meget erfaring og viden, før resultatet kan blive godt. Gå derfor til din frisør og lad dig forkæle! Tit og ofte vil det kræve flere farvninger for at kunne gå fra den ene ende af farveskalaen til den anden.

Ikke lange nok arme
Det kan være rigtigt svært at farve dit lange hår selv, og det er usundt at stå med kemikalierne uden udsugning. Dertil er det svært at opnå et flot resultat omkring nakke og ører. Mange som har prøvet at farve selv har oplevet de render rundt med en kikset farvekant i både panden, omkring nakken og ved ørene – dette kan din frisør sørge for at du slipper for!

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her