Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Musik i salonen - dit valg

Musik i salonen – dit valg

Skrevet d. 04/06/2014

Musik i salonen, som er velovervejet og vel valgt kan gøre stort indtryk på dine kunder Vi kender alle følelsen af, når ens nye yndlingssang spilles, eller når et ældre nummer sættes på og minderne vælter ind. Musik i salonen kan bruges til at skabe den rette stemning og løfte humøret hos både dine kunder, ansatte og dig selv.

Der hersker ingen tvivl om, at det kræver den rette musik for at skabe den rette stemning. Det er derfor vigtigt at du analyserer dine kunder, som er tilstede i salonen, inden du sætter musikken på. Det kan være svært at finde den passende musik som både en 15 årig og 70 årig er vild med. Er du derimod heldig, at dine kunder på et givent tidspunkt er nogenlunde jævnaldrende, er det nemmere at vælge den rette musik.

Det er vigtigt at musikken ikke er for høj og gennemtrængende, da støjniveauet hurtigt kan blive til gene for dine kunder og dermed have den modsatte effekt end ønsket. Musikken skal blot fungere som baggrundsmusik.

Musik i salonen

 

Variér din playliste

Det er en god ide at forny din playliste en gang om ugen og have flere forskellige playlister at skifte mellem. På den måde bliver de ansatte ikke trætte af den musik, der bliver spillet, og musikken kan tilføre lidt ekstra til deres hverdag i salonen.

Det er muligt at høre et bestemt album, men varierer du sangene, er der større sandsynlighed for at musikken rammer hele klientellet, som er tilstede i salonen. Bland derfor gerne nyt med gammelt, for at nå ud til flest mulige.

 

Wellness følelse i salonen

I stedet for at høre det mere kendte musik, som nye og gamle hits og kendte kunstnere, er det muligt at høre noget mere stille og afslappende musik. Dette kan gå under betegnelsen ”wellness” musik, og kan skabe en mere luksuriøs og rolig stemning i salonen – hvis det er den stil du ønsker at signalere til din kunde.

 

Brug nettet

Vi anbefaler dig at gøre brug af nettet og diverse (gratis) programmer til at lave din playliste. Spotify er et godt bud, der gør det nemt for dig at variere musikken i form af flere forskellige playlister. Du vil desuden have adgang til stort set alt musik og forskellige genre. Det er bare med at komme i gang!

 

Brug TV’et

Flere og flere frisørsaloner har et eller flere fjernsyn installeret i salonen. Benyt diverse musikkanaler og lad dem køre i baggrunden, så har dine kunder både noget at lytte til og kigge på mens de er i stolen eller mens de venter.

God lyttelyst!

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her