Er din frisør økologisk, miljøvenlig og ’grøn’ ?

Skrevet d. 08/04/2015

Beautiful woman with flower wreath.Der er forskellige goder og fordele ved at vælge en økologisk, ’grøn’ og miljøvenlig frisør frem for en ’almindelig’ frisør, der ikke har fokus på at være 100 % økologisk og miljøvenlig.
Det kan være svært at vide som forbruger, hvorfor man skal prioritere økologi og miljøvenlighed. Det gavner i stor stil din krop og hud at vælge de økologiske, ’grønne’ og miljøvenlige frisører og saloner. De fleste ønsker vel at byde sin krop og hud det bedste, uden at at behandlingerne og produkterne skader den. Bapoon.dk giver dig derfor goderne og fordele ved at vælge nogle mere skånsomme behandlinger for dit hår og hud.

Som forbruger er du garanteret, at salonen er 100 % økologisk og miljøvenlig, hvis du får behandlinger hos en salon, der har et ’Grøn Salon’ certifikat/diplom eller et andet diplom og certifikat på, at salonen er økologisk og miljøvenlig.

Bonusinfo om Grøn Salon:
En Grøn Salon overholder de regler, der er for at være en Grøn Salon. Salonens hårprodukter, som bruges i behandlinger samt sælges i salonen, er blevet godkendt af Grøn Salon. Alt hvad der bliver serveret af forfriskninger i salonen er økologiske og de rengøringsmidler, der anvendes til rengøring i salonen er svanemærkede. Indehaveren af salonen har selv deltaget i Grøn Salon kurset ’God kemi i en Grøn Salon’, hvor frisørens ansatte frisører og frisørelever er grundigt blevet sat ind i alt om, hvad en Grøn Salon må og skal gøre.

Har du allergi og eksem?
Hvis du ikke i forvejen lider af allergi og eksem, vil det i stor stil gavne din krop samt hud at få din frisørbehandling hos en økologisk og miljøvenlig frisør.
Til dig som endnu ikke lider af allergi og eksem, men som ønsker at forebygge dette skadelige problem – mindsker du chancerne for at få det ved at gå hos en frisør, der er en certificeret Grøn Salon.

Når du som forbruger vælger en ’almindelig’ frisørsalon at få behandlinger hos, kan du fx opleve at frisøren anvender produkter i din behandling, hvor produkterne muligvis indeholder farlige kemikalier samt allergifremkaldende stoffer, som din hovedbund er i berøring med.

Find ud af om din frisør er en certificeret økologisk, ’grøn’ og miljøvenlig salon på følgende måder:
• Tjek salonens hjemmeside ud og se om de har et ’Grøn Salon’ certificeringsbevis på deres hjemmeside.

• Tjek listen over Grøn Salon’s grønne saloner lige her.

• Se om der hænger et Grøn Salon diplom et sted i salonen.

• Du kan ringe eller skrive en mail til den valgte salon for at høre om de har et certificeringsbevis for at være en del af Grøn Salon eller koblet til et andet sted, der giver bevis for at de er en godkendt økologisk og miljøvenlig frisørsalon.

• Ring til Grøn Salon og spørg dem, om den salon du ønsker at få behandling hos er godkendt af dem.

Ofte er de økologiske, ’grønne’ og miljøvenlige saloner gode til at promovere, at de er til dig, som ønsker at passe på dig selv, så det er bare med at holde øje.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her