Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Få succes med stylecoach uddannelsen via Stylewise Academy - Bapoon blog

Få succes med stylecoach uddannelsen via Stylewise Academy

Skrevet d. 05/03/2015

Stylewise LOGOSom frisør har du nu muligheden for at uddanne dig som stylecoach, hvilket er et rigtigt godt supplement til frisørbranchen. Stylecoach uddannelsen læses på Stylewise Academy, der er placeret i København, hvor Tini Owild selv uddanner deltagerene. Uddannelsen er for dig, der ønsker at udvikle sig og supplere til din nuværende karriere som frisør. Du lærer alt om personlig styling og coaching, hvor du fremover kan style samt rådgive kunder fra top til tå med hår, tøj, mode og personlighed.

Kvinden bag Stylewise AcademyTini Owild

‘Jeg har haft mit eget firma i 25 år. Det hele startede som stylist på Magasin reklamebureau, hvor jeg var med til at style alle deres kataloger. Efterfølgende blev jeg selvstændig, hvor de første mange år arbejdede i mode og reklamebranchen. Jeg har haft mange 100 personlige stylesessions og udfra den erfaring udviklede jeg uddannelsen og Stylewise Academy. Som selvstændig lever jeg i dag af at uddanne stylecoaches, holde foredrag, holde workshops, skrive bøger og i særlige tilfælde tilbyder jeg personlig styling’.

Hvorfor startede du op som selvstændig forretningskvinde?

‘Det ligger til mig at være selvstændig idet jeg selv ønsker at bestemme de ting, der skal gøres, tages stilling til, korrigere koncepter og føre handling til action. Det føles meget naturligt for mig at være selvstændig og jeg har også familiemedlemmer, der er selvstændige. I starten var der næsten ingen stylister i Danmark, da jeg startede op og derfor ønskede jeg at starte mit eget og stå for min egen forretning’.

Hvordan kom du på idéen til at starte Stylewise Academy i forhold til at koble styling og coaching sammen til en uddannelse?

‘Jeg begyndte at få mange en-til-en coaching forespørgsler i 2005. Mange ville gerne vide, hvor man kunne uddanne sig til stylecoach og på dette tidspunkt var der ingen steder at uddanne sig til det i Danmark. Det var den store efterspørgsel, som gjorde at jeg kom på idéen til at starte mit eget, som blev til Stylewise Academy’.

Hvad gør din stylecoach-uddannelse speciel og derved adskiller sig fra andre uddannelser indenfor styling samt coaching?

‘Det er specielt, at du lærer at gøre dig i stand til at se mennesker i forhold til, hvad de har brug for, som du skal vurdere ud fra fx alder og kropsformer. Meningen er, at du skal få hver enkelt kunde til at føle sig godt tilpas. Der er stor forskel på styling og style coaching. Mange vælger bare at style, som der fx gøres i ’makeover Tv-programmer’, hvorimod ved style coaching tages der kun hensyn til personen, hvor der tænkes på, hvordan det føles på den anden side af ’bordet’, altså hos kunden, der får style coaching om personlig stil’.

Hvad er de vigtigste ting, som deltagerne tager med sig videre efter uddannelsesforløbet på Stylewise Academy?

‘Alle deltagere kan få andre til at føle sig lækre og dejlige og samtidig at se lækre og dejlige ud. Deltagerne lærer i høj grad at sætte sig selv udover dem selv og derved vurderer hver enkeltes behov og ønsker.’

Hvilke ting i forbindelse med uddannelsen på dit Stylewise Academy gør at frisører bør læse stylecoach udannelsen?

‘Frisører kan bygge videre på deres frisøruddannelse med at kunne style samt coache deres kunder, idet de her kan rådgive kunderne hele vejen rundt. Det er en videreudvikling hos frisørerne, hvor de ved at tage uddannelsen både får mulighed for at kunne tilbyde kunderne en guide om personlig styling og på den måde coache dem. Frisører kan holde workshops og events for salonens kunder, hvor de kan rådgive dem om stil og mode indenfor hår og tøj i forhold til, hvordan de kan style sig selv. Det er mindre hårdt for ryggen at veksle din dagligdag mellem at være frisør og stylecoach, idet du ikke står og klipper hele dagen, men fx kommer ud til dine kunder privat eller rådgiver dem i salonen. Idet alle frisører er klar over, at det slider på ens krop at være frisør og klippe samt udføre andre behandlinger hver eneste dag. Det giver dig en god afveksling i dit daglige job at også kunne få lov til at stylecoache kunder. Det ligger til højrebenet, at tage denne uddannelse som et brugbart supplement til din frisøruddannelse’.

Hvilke fordele/muligheder giver det frisører på langt sigt at have denne uddannelse som supplement til deres frisøruddannelse?

‘At have taget stylecoach udannelsen åbner op for at være i branchen indenfor styling, hår, tøj og mode. Du har andre kompetencer end kun at klippe- og sætte hår. Du kan fx ved siden af dit job som frisør blive ’personlig shopper’ i fx Magasin, Salling og H&M. Du kan samtidig arbejde som stylecoach på produktionsselskaber, hvor du skal dresse tv-værter til tv-programmer/udsendelser. Det giver også mulighed for at blive tilkoblet onlinemedier, hvor du fx rådgiver om personlig stil. Det giver mange muligheder indenfor jobsøgning, idet du kan komme til at arbejde indenfor forskellige brancher ud fra dine kompetencer indenfor frisørfaget og stylecoachfaget’.

Hvilke brancher har du selv kunnet bruge dine uddannelser dekoratør, stylist og mastercoach i?

‘Jeg har brugt mine uddannelser indenfor reklamebranchen og modebranchen, hvor jeg tidligere har stået for modeshows samt lavet modefilm. Det har også givet mig mulighederne til at holde foredrag, holde workshops, events, give viden videre om personlig styling samt formidle alt det til en masse mennesker’.

Hvad er det bedste råd du vil give videre til fx frisører der ønsker at komme til at arbejde noget mere med styling og coaching i deres branche?

‘Det er meget vigtigt at sætte sig godt ind i sagerne for at kunne rådgive om personlig tøjstil ud fra kundens personlighed. Dette gøres fx ved at virkelig sætte sig ind i det og ikke kun læse om det, da det handler om den personlige stil. Det er godt at få viden, og så handler det om at sætte selv udover sin egen personlige stil. Man bør tage kurser og evt. uddannelser indenfor coaching og styling, hvis man ønsker at arbejde professionelt indenfor denne branche!’, udtaler Tini Owild.

Stylewise Academy – Praktisk Info

Prisen for deltagelse på uddannelsen er 21.900 kr. Hvis der tilmeldes samt betales på en gang senest den 5. juni 2015 er prisen 19.900 kr., idet der spares 2.000 kr. Du får rabatten ved at skrive BAPOON i primokode feltet på tilmeldingsblanketten. Der er også mulighed for at betale uddannelsen i rater. Efter den 5. juni stiger prisen til 23.900 kr. Så der er gode penge at spare! Samtidig får du en gratis lækkerhedsgave ved tilmelding af Stylewise nyhedsbrev!

Uddannelsen består af 4 moduler, der sammenlagt spænder over 8 dage og alle dage undervises der fra 10:00-16:00. Uddannelsens undervisning foregår i Kødbyen (Tæt på Københavns Hovedbanegård) på Onkel Dannys Plads 5 (Halmtorvet 13C) 1711 Kbh V. Du kan tilmelde dig uddannelsen på tilmeldingsblanketten her!

Tjek endelig Stylewise Academy’s officielle hjemmeside ud for fremtidige uddannelse på stylewise.dk eller følg Facebook-gruppen!

Hvis du ønsker at høre mere om Stylewise Academy, kan du ringe på tlf. 33 26 17 08 eller maile til info@stylewise.dk. Husk der gives  rabat på uddannelsen ved tilmelding – blot angiv rabatkoden BAPOON!

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her