Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Få en overskuelig og god hjemmeside!

Få en overskuelig og god hjemmeside!

Skrevet d. 19/10/2014

ww3Først og fremmest er det utroligt vigtigt, at din hjemmeside indeholder alle de relevante informationer en kunde har interesse i.

Så stil dig selv det spørgsmål: Hvilke informationer vil jeg gerne kunne finde på en frisørsalons hjemmeside?

Du skal som minimum have nedenstående informationer på din hjemmeside for at give kunden den bedst mulige oplevelse, og ofte vil de rigtige informationer kunne spare kunden for en opringning til salonen og derved undgår du at blive forstyrret. I bund og grund handler det om at have den bedste hjemmeside! Men hvordan opnår du dette?

Vi anbefaler at din hjemmeside indeholder følgende:

  • Forside: Her skal der stå lidt om din salon (vision og mission) og dit telefonnummer samt adresse skal være synlig. Benyt gerne billeder af din salon, dig selv og dine ansatte.

 

Derudover anbefaler vi, at du i menuen har følgende kategorier:

  • Personale: Hvem arbejder i salonen, lidt om de ansatte, deres personligheder og hvad der inspirerer dem. Hav gerne billeder af dig selv, salonen og dine ansatte på denne side.
  • Priser: Alle behandlingstyper skal nævnes, og er der forskel i prisen på de ansatte, bør dette ligeledes fremgå.
  • Åbningstider: Hvilke dage er salonen åben? I hvilket tidsrum tager du imod kunder? Gælder der særlige åbningstider for helligdage eller udvalgte dage i ugen?
  • Kontakt: Her oplyses adresse, mail og telefonnummer.
  • Bestilling af tid online: Her kan der linkes til det bookingsystem du bruger, så der nemt kan bookes en tid via din hjemmeside.

Vigtigst af alt skal din hjemmeside være overskuelig!

Det tager tid at få hjemmesiden til at være som du ønsker, men når de gode og vigtige informationer først er på plads, skal der ikke meget vedligeholdelse til. Men har du lysten, tiden og overskuddet til at lave en dynamisk hjemmeside, hvor du løbende opdaterer dine kunder, er vi sikre på de vil elske dette.

 

Hvordan bliver du fundet på Google?

En ting er at have en hjemmeside, som indeholder mange gode og relevante informationer om din salon, men en anden problemstilling er placeringen af din hjemmeside på Google. Google søger nemlig på tekst, og derfor skal den tekst du har skrevet på din hjemmeside gerne matche de søgeord en potentiel kunde som regel søger på, når han eller hende skal finde en frisør og frisørsalon.

Du kan sørge for, at din hjemmeside indeholder ofte brugte frisørrelaterede søgeord som:

Klipning, herreklip, dameklip, reflekser, farvning, frisør, frisører, frisørsalon, salon og navnet på den by du befinder dig i (Aarhus, København, Kolding osv).

For at sikre dig, at du bliver fundet med de brugte søgeord på Google, kan du købe en Google Adwords annonce, og du vil hver måned få en statistik over, hvor mange besøg på din hjemmeside din annonce har genereret.

En anden mulighed for at fremme din hjemmesides placering på Google er at få andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside, dette øger nemlig din placering.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din hjemmeside, eller ønsker du at komme i gang med Google Adwords annoncer kan du kontakte Compell ApS på info@compell.dk eller på tlf. 71 99 75 15

Rigtig meget held og lykke!

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her