Få mest muligt ud af dine hårprodukter i badet

Skrevet d. 29/03/2016

Shampoo, hårkur og balsam har alle tre forskellige gøremål i håret.

1. Shampoo

Shampoo har det formål at vaske håret rent for snavs og er det første step i badet. Er håret meget fedtet, når du vasker det, kan du vaske håret to gange, for at være sikker på at håret bliver rent. Fedtet i håret hæmmer shampooen i at skumme. Skummer dit hår ikke i slutningen af din første hårvask, kan det være en indikation for, at håret kan bruge en ekstra hårvask. Du vil derfor opleve at shampooen skummer mere ved din anden hårvask end den første.

2. Hårkur
Brug en hårkur efter du har vasket dit hår. En hårkur trænger ind i dit hår, med formålet om at pleje det. Kuren får dit hår til at syne og føles blødere og sundere. Den skal sidde i alt fra få til mange minutter, nogle kan man sove med i håret, og andre skal skylles let eller grundigt ud. Her er det vigtigt du følger anvisningerne fra din frisør og brugsanvisningen bag på hårkuren. Er dit hår meget fint og tyndt, er det vigtigt at du kun putter kuren i dine spidser, da det ellers kan få håret til at fedte og klaske sammen.
Ønsker du en hårkur, som virkelig trænger ind i håret og reparerer det, så prøv Olaplex. Denne får ikke blot dit hår til at syne og føles sundere, effekten er også vedvarende.

3. Balsam
Balsam bruges som det tredje og afsluttende produkt i badet. Produktet har til formål at beskytte håret ved at lægge et tyndt lag balsam om det enkelte hårstrå, som dermed lukker håret til og beskytter det mod både varme og kulde.
Balsam og conditioner er det samme produkt – forskellen er blot navnet. Balsam har den effekt, at det efterlader håret mindre filtret, og det er derfor nemmere at redde ud. Balsam giver et flot og blankt resultat til håret, i forhold til, hvis man havde undladt denne.

Bapoon.dk anbefaler at du altid bruger ovenstående produkter og i den angivende rækkefølge.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Der er lukket for kommentarer.

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her