Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Få nye kunder - også i sommerferien! - Bapoon blog

Få nye kunder – også i sommerferien!

Skrevet d. 05/05/2014

De fleste frisører holder åbent i butikkernes og andre arbejdspladsers åbningstider og det betyder at det kan være svært for nogen at finde tid til at gå til frisøren. Har du overvejet at ændre dine åbningstider, så de passer bedre med dine kunders, og potentielle kunders, skema?

shutterstock_127230956

Er dine åbningstider fleksible nok?

Først og fremmest gælder det om at være tilstede når kunden har fri. Vi anbefaler derfor fleksible åbningstider! Dette medfører dage, hvor salonen åbner tidligt, og tilsvarende dage med åbent til sent om aftenen. Begge tiltag kan øge mulighederne for booking!

I de udvidede åbningstider kan du evt. køre en eller flere kampagner, fx tilbud på morgen/aften-klipninger, der gør det attraktivt for dine kunder at besøge din salon enten tidligt om morgenen eller efter arbejdstid.

En oplagt mulighed er ligeledes at annoncere dine åbningstider på både din hjemmeside (hvis du har en) og Facebook! Vigtigst af alt, gør kunden opmærksom på nye tiltag, og skriv eksempelvis:

”Husk – i dag holder vi åbent til kl. 20.”

På denne måde øger du muligheden for booking og gør samtidig kunden opmærksom på noget, der kan have værdi for dem.

 

Hold dine kunder opdateret!

Sommerferie er lig med ændrede arbejdstider – både for dig og dine kunder. Oplys kunderne om, hvornår du og de ansatte holder sommerferie i god tid på din hjemmeside eller Facebook – og gør gerne kunden opmærksom herpå flere gange op til sommerferien. Dette “tvinger” kunden til at booke en tid, hvis de vil være sikre på at kunne blive klippet af den person de end må ønske.

Husk at din hjemmeside, Facebook og Instragram er gode muligheder for at oplyse dine kunder om nye produkter, tiltag, kurser, events og andet, som signalerer engagement og kreativitet. Dette vil skabe god omtale og vise din salon fra en endnu bedre side.

God fornøjelse

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her