Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Få strandlooket med hjemmelavet saltvandsspray - Bapoon

Få strandlooket med hjemmelavet saltvandsspray – DIY!

Skrevet d. 22/04/2014

Saltvandsspray har eksisteret længe på markedet, men det er ikke alle der kender hemmeligheden bag dette lækre produkt. Ofte skyldes det at de forskellige saltvandssprays koster en formue. Og der er da heller ingen grund til at hive pengepungen frem, for du kan lave en udmærket saltvandsspray derhjemme – og det koster næsten ingenting! Læs med herunder hvor vi guide til hjemmelavet saltvandsspray – på bare få minutter.

hjemmelavet saltvandsspray opskriften hos Bapoon

 

Det skal du bruge følgende til hjemmelavet saltvandsspray:

  • 3 teskefulde havsalt
  • 2 dl kildevand på flaske
  • 1 sprayflaske til opbevaring af produktet

 

Start med at varme 2 dl vand op i en gryde. Vandet skal ikke nå kogepunktet, men blot opnå en varme, så saltet nemt kan opløses i vandet. Når vandet er tæt på at koge, tages det af varmen. Lad herefter vandet køle af i to minutter.

Herefter tilfører du dine tre teskefulde havsalt i vandet. Tilfør én ske af gangen og sørg for at alt saltet opløses. Hvis ikke saltet bliver helt opløst, kan det sidde fast i sprayflasken.

Til sidst lader du din hjemmelavede saltvandsspray køle af i stuetemperatur. Når blandingen er kølet af, hældes vandet i sprayflasken og efter en lille omrystning, er det klar til brug.

 

God fornøjelse

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her