Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Førstehjælp til trist vinterhår

Førstehjælp til trist vinterhår

Skrevet d. 26/11/2014

hårkur_bapoonOplever du, at dit hår er trist og din hovedbund føles tør og irriteret, så har vi en hjemmelavet hårkur, der kan redde dit hår!

Kokosolie er det nye inden for madlavning, men den er samtidig helt fantastisk at bruge som hjemmelavet hårkur. Olien er nemlig særlig god til at trænge ind i håret og give masser af pleje. Kokosolien kan sørge for, at du opretholder hårets naturlige produktion af fedt, hvilket er særligt vigtigt i løbet af vinteren.

 

Fremgangsmåde:

  1. Tag 1-2 spiseskefulde kokosolie og opvarm denne i enten mikrobølgeovnen eller i et vandbad, til denne får en mere medgørlig konsistens, så det er muligt at fordele i dit hår.
  2. Herefter fordeler du olien i tørt hår og hovedbund. Red forsigtigt håret igennem uden at få det til at filtre.
  3. Olien trænger bedst ind i håret ved en højere temperatur end stuetemperatur. Du kan derfor med fordel komme en plasticpose rundt om dit hår, for at forhøje temperaturen.
  4. Lad olien sidde i mindst 30 minutter. Hvis du har tiden kan du sagtens sove med olien i håret i løbet af natten – stadig pakket ind i en plasticpose og med et håndklæde på puden.
  5. Når olien skal vaskes ud af håret, er det VIGTIGT at du fordeler shampooen i håret, inden du gør håret vådt, for ellers vil det bliver svært at få olien ud.

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her