Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Optimer de administrative opgaver i din salon

Optimér de administrative opgaver i din salon

Skrevet d. 20/03/2014

Der hersker ingen tvivl om, at de bedste indtjeningsmuligheder består i at yde den mest tilfredsstillende klipning, farvning, eller hvilken behandling kunden måtte ønske. Men ville det ikke være dejligt at kunne spare penge på de administrative opgaver, som bare skal fungere? Så kan du i stedet bruge din energi på dine kunder.

 shutterstock_84920995

Vi giver dig her fem råd til at forbedre og spare penge på de administrative opgaver:

  • Optimér hvor du kan. Stemmer din kasse normalt, så behøver du ikke selv tælle kassebeholdningen op. Dette kan banken gøre for dig.
  • Telefoni kan være dyrt. Det er billigst at ringe fra mobil til mobil, og fastnettelefonen bliver benyttet mindre og mindre. Udskift derfor fastnettelefonen med en mobiltelefon. Du kan overveje at få et online skype-telefonnummer, som stilles videre fra computeren til mobilen og på denne måde spare penge på din telefonregning.
  • E-mail adresser kan ligeledes være dyre, men flere er faktisk gratis. Ved eksempelvis Google får du både en gratis e-mail-adresse, kalender, tekstbehandling og regneark, som alle kan tilgås via nettet.
  • Er der flere ansatte i salonen, kan man passende give hver ansat et ansvarsområde, så som at købe blomster, holde orden på produkthylder, eller bestille farve. Dette vil skabe mere stuktur og kan i sidste ende resultere i mere værdi for både dig og dine kunder.
  • Man kan med fordel outsource, og lade andre varetage den del af de administrative opgave, man enten finder svære eller mindre interessante. Undersøg mulighederne, og du vil finde frem til gode løsninger, som ikke nødvendigvis koster særlig meget i forhold til den værdi du får.

 

Bapoon.dk letter dine revisionsopgaver

For at lette de administrative opgaver for dig, har vi her hos Bapoon.dk skabt to simple revisionspakker – Revision Start og Revision Pro – som har til formål at varetage de tunge revisionsopgaver for dig og dermed give dig endnu mere tid til dine kunder!

 

 revisionspakker

 

Vores erfaring er, at regnskaber og bogholderi ikke er noget, der interesserer særligt mange, men som virkelig er nødvendigt, når man driver en selvstændig forretning. Regnskabet skal ikke blot laves. Det er ligeledes vigtigt at analysere det løbende. Folk, som taler af erfaring ved, at et utilstrækkeligt regnskab kan koste dyrt!

Vi vil derfor gerne præsentere dig for vores nyeste tiltag, og som vil kunne lette dig eller din kollega for én af de administrative opgaver.

For mere information skriv til andreas@bapoon.dk, eller ring på telefon 72 34 44 00

 

 

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her