Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Forebyg hårtab - Sådan undgår hårtab.. Læs med her

Forebyg hårtab

Skrevet d. 24/04/2014

Det er normalt at miste hår. Du kan miste op imod hundrede hårstrå om dagen, uden at du behøver bekymre dig om det. Der findes forskellige årsager til hårtab og oftest er det kroppens måde at signalere forandring på. Nogen af de hyppigste årsager er: stress, vægttab, mangel på vitaminer og hormonændringer. Årstiden har også indflydelse på dit hår.

hairloss

Vil du gerne minimere eller forebygge dit hårtab, så læs med her, hvor du får nogle gode råd til hvordan du undgår overdreven hårtab.

Det kan du gøre for at Forebygge hårtab:

Sund kost – Vi har tidligere skrevet om vigtigheden af en sund kost og hvilken indflydelse det har på håret. Du skal spise det kroppen har brug for og her taler vi om proteiner, vitaminer og mineraler.

Plej håret – Dit hår har brug for pleje, og for at undgå hårtab anbefales det at bruge balsam og hårkur. Du kan sagtens spare penge ved at lave din egen  hårkur – i forrige nyhedsbrev fra bapoon.dk fik du opskrifterne på to superlækre hårmasker, som helt selv kan lave – se dem her. Se alle hårkure opskrifter her.

Pause – Tag en pause fra hårprodukter, føntørrere og glattejern. De mange produkter og varmeapparater er hårde ved dit hår! Dit hår har bogstavligt talt brug for en pause. Undgå at bruge glattejern, krøllejern og føntørre alt for ofte. Kan du ikke leve uden produkter i håret, så vær opmærksom på at vælge produkter, der plejer dit hår frem for at tilføre yderligere skade,

Stress – En stor del af befolkningen oplever stress i hverdagen og stress har også indflydelse på dit hår. Pas på dig selv og tag en pause fra din stressede hverdag.

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her