Frisør Aalborg studierabat

Skrevet d. 22/10/2013

Frisører i Aalborg: Spar på SU’en med en klipning med studierabat

Når det kommer til Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, eller dobbelt A, som det også bliver kaldt, så er udvalget af frisører overvældende. Den lille storby har en bred vifte af erfarne frisører, med kompetencer inden for alle områder af klipning. Selvom man er studerende og på SU, så vil man alligevel gerne være med på den seneste hårmode, og det kan være en udfordring når man ikke har uanede mængder af penge at gøre med i hver måned. Men så er det her, at studierabatter kan være din redning, så din frisure kan få førstehjælp, selv når det er sidst på måneden.

Frisør aalbrog studierabat med studierabat

Få råd til en tur til frisør i Aalborg med studierabat

I Aalborg er der mange muligheder for at finde en frisør, men hvis man er på SU, er man også på udkig efter en frisør, som tilbyder studierabat. Her følger en række råd som kan være gode at overveje i søgningen efter en frisørtid, som er til at betale sig fra.

En god ting at gøre først er at undersøge mulighederne for studierabat. På Bapoon.dk er det muligt at få en god oversigt over mange af de mest erfarne frisører i Aalborg, og en del af dem har også studierabat. Opret en profil på Bapoon.dk som er meget nemt og simpelt at gøre, og med kun få klik er det muligt at finde ledige tider, priser, og også om de forskellige frisører har studierabatter. Bapoon.dk er med til at skabe et godt overblik, og det er derfor det naturlige sted at starte, når du søger efter ledige frisørtider til en fair pris.

Når du så har fundet en frisør med studierabat i Aalborg, men du synes at frisøren ligger lidt for langt væk i forhold til hvor du normalt kommer, så tænk igen. Selvom du måske skal cykle lidt længere end du normalt ville have gjort for en frisørtid, så kan den ekstra cykeltur være det værd, når man får studierabat ud af det – det kan være pengene værd at komme op at svede lidt ekstra på cyklen.

Er der ingen frisører i nærheden af dig som giver studierabat, så fortvivl ikke, der er andre muligheder. Hvis salonen tager elever ind kan du være heldig at din tid for en klipning falder sammen med, at du kan få et elevklip. En elev er ikke færdiguddannet frisør, men er så langt henne i sin uddannelse at hun gerne må klippe i salonen. Her kan der være besparelser på flere hundrede kroner at hente, hvis man er villig til at afsætte lidt ekstra tid, så eleven kan få den rette vejledning af en af de færdiguddannede frisører i salonen.

Find frisører med studierabat i Aalborg

Så der er mange muligheder når du søger en frisør med studierabat i Aalborg, og her kan du finde en liste over alle de frisører som Bapoon har, der tilbyder lige netop dette.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her