Frisør i Århus med studierabat

Skrevet d. 21/10/2013

Er der noget værre end at gå rundt med splittede ender og ødelagt hår, som desperat trænger til en klipning for at blive reddet? Men det er sidst på måneden og SU’en er for længst opbrugt, så der er en hel række andre ting – såsom mad – der kommer før på listen over ting, som overtrækket skal bruges til. Og så er en tur til frisøren bare ikke lige med i budgettet. Men heldigvis er der en løsning på problemet – frisører med studierabat.

frisør århus studierabat

I Århus er der mange frisører som giver studierabat, og her kan der være mange penge at spare som studerende. Også uden at gå på kompromis med kvaliteten af den frisør du går til. Her hos Bapoon har vi samlet en række frisører, som alle giver studierabat, og det gør det derfor endnu nemmere for dig at finde både en frisør når det passer dig og også til en pris som SU-budgettet kan være med på.

På Bapoon.dk er det nemt og overskueligt at få overblik over hvilke frisører der er i din by, hvilke tider der er ledige, og nu også hvem der giver studierabat. Selve bestillingen online kører nemt og smertefrit, og det tager tre minutter at oprette en profil – derefter kan du begynde at søge og bestille dine frisørtider online. Det er virkelig nemt, virkelig hurtigt og meget enkelt!

Frisørerne i Århus med studierabat her hos Bapoon er alle samlet i midtbyen eller tæt der på, så det er nemt at smutte forbi frisøren hvis du alligevel er dernede. Og hvis du går på universitetet er der en lang række frisører med studierabat i gåafstand så du mellem to forelæsninger lige kan bestille tid og få tid til lidt selvforkælelse imellem al læringen. Salon Extension lægger på Nørregade, Frisør Amal lægger på Borggade, og Salon Marie lægger på Randersvej lige overfor universitetet. Er du derimod tættere på midtbyen er der Frisør Katja som lægger på Dalgas Avenue tæt på Ingeniør Højskolen, Aros Hair som lægger på Volden, og Salon La Chica der er placeret helt i hjertet af Århus på Park Alle.

Salon extension frisør århus

Frisør Amal århus med studierabat

Salon Marie århus studierabatFrisør Katja århus med studierabat

aros hair frisør med studierabat

Salon La Chica århus med studierabat

Cosmo Coiffure studierabat århus

Alle disse frisører i Århus midtby tilbyder studierabat, og samtidig den samme gode service som de ville give fuldt betalende kunder. Og sådan en tur til frisøren kan næsten få en til at glemme alt om afleveringer og eksamener, når man rigtig bliver forkælet med hovedbundsmassage og fin ny frisurer. Se frisør i Aarhus her.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

2 svar til “Frisør i Århus med studierabat”

  1. […] Bapoon er altid på udkig efter gode aftaler med partnere, som du som frisørkunde kan nyde godt af. Derfor virkede det helt oplagt at indgå et samarbejde med studierabatportalen Studiz, en hjemmeside som samler alle studerabatter i Aarhus, og i det hele taget bare forsøger at forsøde tilværelsen for de mange tusinde studerende i Aarhus og omegn, som forsøger at få SU’en til at strække så langt som muligt. Bapoon har en lang række frisører i Aarhus, der tilbyder studierabat og mange af dem er gåafstand fra universitetet, som vi også skrev om i et tidligere indlæg. […]

  2. […] er muligt at få studierabat i alle de store studiebyer, frisør århus med studierabat,frisør Aalbrog med studierabat eller frisør København […]

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her