Frisør København studierabat

Skrevet d. 23/10/2013

Find frisører i København med studierabat og spar på SU’en

Som studerende i København bliver man nødt til at spare alle de steder man kan, for når huslejen er tårnhøj, man har udgifter til varme, el, forsikringer, internet, mobiltelefonen, og også lige skal have råd til at spise og have lidt nyt tøj på kroppen, så er der ikke mange penge tilovers af SU’en, og slet ikke til en tur til frisøren. Men med disse enkle tips og tricks, så er det muligt også at få en klipning ind i SU-budgettet og få en ny, fin frisure man bliver glad for. For med frisørernes studierabatter er der mange penge at spare – penge som du så kan bruge på mere livsnødvendige ting, såsom havregryn og øl i fredagsbaren på dit studie.

Bestil frisør i københavn med studierabat hos Bapoon

Spar på SU’en med studierabatter

Som studerende har du ofte en meget fleksibel hverdag, i det du ikke skal være på et kontor fra 9-5, men måske bare har en forelæsning om dagen. Du har derfor god mulighed for at bestille tider ved frisøren, som for eksempel om formiddagen. Nogle frisører har tidsbegrænsning på deres studierabat, så nogle steder skal du bestille inden for et bestemt tidsrum, mens andre frisører kører med rabat hele dagen. Her er det igen en fordel at du som studerende er meget fleksibel og kan få en tur til frisøren til at passe ind i din dag. Den helt store fordel ved at gå til frisøren om formiddagen er, at frisøren ikke har så travlt, så hun har tid til at vejlede og rådgive dig om en ny frisure eller en ny hårfarve, og virkelig har tid til at lytte til dine ønsker, fordi den næste kunde ikke står og venter.

København er en stor by, og hvis du vil finde de billigste priser og de bedste studierabatter kan det være nødvendigt at bruge lidt ekstra tid på transport for at finde frem til den frisør i København med en studierabat, som er den bedste. Her kan det blive nødvendigt at træde lidt ekstra i pedalerne, men det kan betale sig i sidste ende, hvis du kan spare lidt ekstra.

Brug Bapoon.dk som app på din smartphone, og så er det nemt og hurtigt at finde frem til en god frisør med fair priser, og også studierabat. Bapoon har mange frisører i København med studierabat, og selvom du bestiller tid samme dag som du vil til frisøren, så kan du være heldig at der er tid ved en af de frisører der har studierabat.

Selvom frisøren i København ikke har studierabat, så er det værd at tjekke om de har elever som klipper, for her kan der også være penge at spare. Nogle vil være lidt nervøse over at lade en endnu ufaglært frisørelev klippe ens hår, men de vil altid blive vejledt af en af de erfarne frisører i salonen, og klipper ikke før de er sikre på hvilken frisurer du vil have. Det tager måske lidt længere tid, da eleven skal have råd og vejledning af frisøren, men hvis du kan spare penge så er det den ekstra tid værd.

Bapoon har et stort udvalg af frisører i København og mange af dem har studierabat, se bare her:

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her