Frisør Odense studierabat

Skrevet d. 23/10/2013

Frisører i Odense med studierabat – nem måde at spare på SU’en

Odense har, som Danmarks tredjestørste by, et stort udvalg af frisører i alle prisklasser, men er man studerende på SU kan selv den billigste frisørpris synes uendelig høj, når huslejen også skal betales, og der også skal mad på bordet – gerne andet end havregryn. Er det sidst på måneden kan det være svært at få SU’en til at slå til, og det kan derfor være nødvendigt at tænke meget kreativt hvis frisuren trænger til et frisk pust, eller spidserne er begyndt at spalte alt for meget. Men med studierabatter til frisører i Odense er det ikke nødvendigt at gå på kompromis med hverken levestandarden resten af måneden eller med kvaliteten af din klipning. Læs de nemme tips til hvordan du finder en god frisør i Odense med studierabat, så du kan spare penge og stadig se godt ud.

Bestil frisør Odense med studierabat hos Bapoon

Studierabatter giver mulighed for at komme til frisøren

Før du begynder at tænke på at finde en frisør i Odense med studierabatter, så skal du lige oprette dig på Bapoon.dk først. Her kan du nemt og hurtigt finde ledige frisørtider i Odense, ved en lang række frisører. Det er ideelt hvis du har en travl hverdag, fyldt med afleveringer, tykke bøger der skal læses og eksamenslæsning som presser på, og du fra den ene dag til den anden lige finder et hul i skemaet hvor du kan komme til frisør og få fikset frisuren. Med Bapoon kan du nemt og hurtigt finde ledige frisørtider i Odense og du kan også finde tider samme dag som du gerne vil klippes. Det er nemt, hurtigt og enkelt, og du er nu godt på vej til at finde den frisør som passer til dig, og som også kan tilbyde studierabat. Du kan også downloade Bapoon-appen, så du endda også kan bestille tid via din mobil.

Det kan være meget dyrt at bo i en storby, så det er med at spare hvor man kan. Et af de bedste råd man kan give er, at det er værd at bruge lidt tid på transporten, hvis man finder en frisør, som har studierabat. Så selvom du skal cykle lidt længere for at få en klipning, så kan det betale sig i sidste ende, når du ser de penge du kan spare – og så får man også lidt ekstra motion, hvilket jo aldrig skader.

Hvis den frisør du søger i Odense ikke har studierabat, så tjek om der er en elev ansat i salonen, for så er der også mange penge at sparer. En elevklipning kan tit være halv pris af en fuldt udlært frisør, og det er helt sikkert penge som er værd at tage med. Selvom man måske skal afsætte lidt ekstra tid til klipningen, da eleven har brug for mere vejledning og tid for at få klipningen klaret, så er besparelsen helt sikkert noget der kan mærkes på din konto – og så er der lidt flere penge til alt det andet sjove som studielivet også tilbyder.

Odense bugner med frisører og her kan du se hvilke også giver rabat til studerende.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her