Frisør studierabat

Skrevet d. 30/10/2013

Få studierabat ved frisøren og få SU’en til at række længere

At være studerende på SU kan mange gange være lidt af en udfordring. Efter at husleje og alle de andre faste udgifter er betalt, så er der ikke mange penge tilovers i budgettet til alt det sjove – og mad! Hvis man skal overleve måneden ud, og stadig føle at man lever på andet end vand og brød, så bliver man nødt til at tænke kreativt. Det kan være hårdt at være studerende med næsen begravet i bøgerne, og det er vigtigt også at unde sig selv lidt selvforkælelse – for eksempel i form af en tur til frisøren. Selvom det for nogle lyder som en udgift der vil sprænge budgettet, så er der måder hvor man kan få rabat og få pengene til at række lidt længere – for eksempel ved at få studierabat ved frisøren.

Bestil frisør med studierabat hos Bapoon

Tips og tricks til frisørrabatter

I de store studiebyer er det ikke svært at finde frisører, som tilbyder studierabat. Her følger lige lidt tips og tricks der er gode at have med i overvejelserne, når SU’en skal bruges på en tid ved frisøren.

Nogle frisører kører kun med studierabat i bestemte tidsrum, så det er en god ide at tjekke op på det inden man bestiller tid. Det er ofte i formiddagstimerne at nogle frisører vælger at køre med studierabat, og som studerende kan det passe meget godt ind i en fleksibel hverdag – ofte har man kun få forelæsninger om dagen og det sker også tit at de først lægger om eftermiddagen, så der er god mulighed for at planlægge at tage til frisøren på tider som mennesker med 8-4 jobs ikke har mulighed for. I samme omgang er det også værd at overveje at køre lidt ekstra kilometer på cyklen for at komme hen til en frisør som tilbyder en god studierabat. Mange frisører i centrum af Danmarks største byer kan være meget dyre, og hvis man er villig til at få lidt ekstra sved på panden af cykelturen, så er der penge at spare her.

Står du midt i eksamensræs eller har du bare en meget travl hverdag med læsning af enorme mængder pensum der skal gennemgås, så kan det ikke altid være til at planlægge langt ud i fremtiden, hvornår du har tid til at komme til frisøren igen. Her kan Bapoon.dk hjælpe, for med Bapoon kan du søge efter ledige frisørtider, også samme dag du lige får et hul i kalenderen og pludselig har et par timer fri. Det gode ved Bapoon er også at du kan se prisen når du bestiller, og det er den pris det koste. Så man bliver ikke overrasket af en meget højere pris når man skal betale efter klipningen og det lige pludselig er en højere pris fordi ens hår var lidt længere eller lidt tykkere end normalt.

Hvis du ikke kan finde en frisør nær dig med studierabat, så bare rolig – det kan være at de har elevklip. Det vil også fremgå af Bapoon.dk om salonen du leder efter har elever som klipper, og det er en mindst lige så SU-venlig løsning, som hvis du havde fået studierabat. Uanset om det er med studierabat eller et elev-klip, så husk at nyd din tid ved frisøren – det er ren selvforkælelse og et godt afbræk fra en travl og eksamensfyldt studietid.

Hvor finder jeg frisører med studierabat?

Det er muligt at få studierabat i alle de store studiebyer, frisør århus med studierabat,frisør Aalbrog med studierabat eller frisør København studierabat.

Er du på udkig efter en frisør nær dig, så ses både frisør i København, frisør i Aarhus, frisør i Odensefrisør i Aalborg eller søg efter din nærmeste frisør her.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her