Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gæsteindlæg: Katrine Guldbæk - Bapoon blog

Gæsteindlæg: Katrine Guldbæk

Skrevet d. 26/08/2014

I dag møder vi Katrine fra bloggen katrineguldbaek.dk, som vil lære os hvordan vi udnytter det naturlige fald i vores hår. For mange er det nemlig et irritationsmoment, som skal glattes ud hurtigst muligt. Læs med herunder og se, hvordan Katrine tackler sit hår. 

Udnyt dit naturlige fald

Jeg har stort set hele min barndom og tidlige teenagerår hadet mit hår. Jeg var træt af, at jeg ikke havde fint glat hår ligesom alle andre. Men da jeg startede i gymnasiet begyndte det at vende. På vores ”ryste-sammen-tur” var der én af mine klassekammerater, der spurgte om det var mine egne krøller. Det første jeg tænkte var ”øh ja, vis skulle det ellers være”?

IMG_2966-1024x682

 

Jeg var helt blank angående mit hår og satte det stort set altid op i en hestehale eller knold. Havde det aldrig til at hænge, da jeg synes det så forfærdeligt ud. Min frisør kom mig heldigvis til undsætning (omkring 13-14 års alderen, da jeg gerne ville have krøller i håret til min konfirmation) og hjalp mig med at udnytte mine krøller og fald med produkter og styling.

Så her er en lille guide til fremgangsmåde og de produkter jeg bruger til at fremhæve mine krøller/fald med:

  1. Når du har vasket hår, tørres håret godt. Du må bestemt ikke rede i håret, for så falder den naturlige struktur ud af håret og bliver kruset.
  2. Nu kommer det til produkterne. Jeg har været igennem rigtig MANGE til krøllet hår (både dyre og billige), men har efterhånden fundet mine favoritter og det er helt klart dem fra Paul Mitchell. Jeg bruger først Paul Mitchell’s Sculpting Foam og ”krammer” det op i håret. Husk at det er bedre at tage lidt af gangen end at få for meget produkt i håret.
  3. Så skal du i gang med at bruge din føntørre. Husk at brug én diffuser til din føntørre ellers bliver dit hår kruset. En diffuser er faktisk essens i at lave flotte krøller og udnytte dem på bedst mulig vis.
  4. Når håret har fået en tur med diffuseren (håret må ikke være helt tørt). Derefter tager jeg en lille klat curls ultimate wave også fra Paul Mitchell og ”krammer” op i håret ligesom med sculpting foamen.
  5. Derefter er det en smagssag om du vil tørre håret med diffuseren igen eller om du vil lade det lufttørre. Det er forskelligt, hvad jeg gør, da jeg ofte synes, at håret bliver mere kruset at se på, hvis jeg tørre efter jeg har puttet krøllecremen i.
  6. Afslutningsvis putter jeg hårolie i håret. Jeg bruger ikke en bestemt, men min ynglings lige nu er L’oréals Mythic Oil.

IMG_4640

God fornøjelse :)

Del via email
Katrine Guldbæk

Hej, jeg hedder Katrine Guldbæk. Jeg blogger på bloggen under samme navn (www.katrineguldbaek.dk). Jeg er 25 år gammel og bor i den dejligste lejlighed i mit Aalborg. Jeg har blogget siden maj 2013 og min blog bærer præg af outfits, gode fund, månedens skønhedsfavoritter, opskrifter og meget mere. Jeg elsker at vise gode fund både genbrug, budgetvenlige sager og ikke mindst gode kup.Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her