Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gæsteindlæg: Cecilie - Bapoon blog

Gæsteindlæg: Cecilie

Skrevet d. 22/03/2014

I dag er det Cecilie, som Bapoon har fornøjelsen af at have et gæsteindlæg fra. Cecilie giver jer gode råd til, hvordan man kan pleje håret, og hvordan hun plejer sit lange flotte hår. Til daglig skriver Cecilie på sin blog om hår og makeup.  

Hej Bapoon’s læsere

ceciliedraebye2Jeg, Cecilie, har været så heldig, at få lov til at skrive et gæsteindlæg på Bapoon’s blog, hvor jeg vil dele mine egne bedste hår tips. Jeg blogger selv til hverdag på min egen blog, www.ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk, hvor jeg også indimellem viser mine yndlings hårprodukter frem.

Jeg er så heldig, at være ejer at et langt og kraftigt hår, dog skal det plejes ofte og ordentligt, så det forbliver sundt og pænt. Det er jo trods alt noget lækrere, at have et fint og skinnende hår frem for tørt og spaltet hår. Jeg vil nu fortælle om mine bedste råd til at få et sundt, velplejet og lækkert hår.

Klipning: Det er ikke altid, det er lige let, at få mig hevet til frisøren, men jeg gør det ren af skær for, at undgå de spaltede spidser, så ens hår ser tørt og kruset ud. Normalt plejer jeg bare at få klippet det værste af mine spidser af, nogle gange mere eller mindre. Det kommer lidt an på hvor lang tid der er gået siden sidste klipning. Selv plejer jeg at blive klippet hver 3-4 måned.

Farvning er altså også en god ting at undgå. Dit hår bliver utrolig slidt af, at blive farvet og bliver ofte meget tørt.

Hårolier: Hårolier er bare noget af det bedste til ens hår. Det giver en masse glans og blødgør ens hår utrolig meget. Jeg bruger selv Morrocanoil’s hårolie og har brugt den i et par år nu. Jeg kan tydeligt mærke og se forskel på mit hår, hvis jeg ikke har fået den brugt i mit hår i en periode. Jeg kan helt klart anbefale denne olie til alle hårtyper.

Hår kur: Sådan ca. hver 14 dag bruger jeg en hår kur i mit hår for, at give det ekstra pleje og fugt. Den hår kur jeg bruger lige i øjeblikket er den fra Morrocanoil mod tørt hår. Jeg har kun haft gode oplevelser med den, og den blødgør ens hår ekstremt meget, hvilket bare er super lækkert. Den skal ca. sidde i håret 5-7 min.

Shampoo og Balsam: Det er vigtigt, at man finder en shampoo og balsam som passer til ens hår og som hjælper på det, ens hår har brug for. Altså hvis dit hår mangler fugt er det jo oplagt, at finde en shampoo og balsam som modkæmper det. Så læs eller spørg dig frem, så du får fundet den rette shampoo og balsam til dig, det kan gøre underværker.

Glattejern/krøllejern/Føntørrer: Ting dit hår også kan tage skade af, er produkter som glatte/krøllejern og føntørrer. Hvis du glatter dit hår rigtig meget, kan det godt blive meget tørt, kruset og spaltet i spidserne. Men hvis man nu glatter sit hår hver dag, kan det godt betale sig, at købe et lidt dyrere glattejern, da dets varme plader beskytter håret mere, så det ikke tager lige så meget skade i forhold til andre glattejerne. Heat protection skal du altid sørge for at bruge, da det beskytter håret mod de varme grader. Et godt fif til føntørring af håret er, at du kun skal tørre hovedbunden og så lade spidserne og resten af håret, tørre af sig selv.

ceciliedraebye1

Det her var så nogle af mine vigtigste fif til et lækkert og sundt hår. Jeg håber i kunne bruge det og har fået lidt ideer til pleje af jeres eget hår.

Vi takker Cecilie for de gode råd, og håber at du kunne bruge disse. Udover at benytte disse råd, så kan i altid læse mere med over på Cecilies blog, hvor hun skriver omkring en masse forskellige ting. Hvis rådene ikke hjalp dig, så kan du følge med her på bloggen, hvor vi løbende har bloggere til at skrive gæsteindlæg med tips & tricks. Husk også at en frisør har mange års erfaring, og derfor for det meste kan være behjælpelig – benyt Bapoon i dag og bestil en ledig frisør tid nær dig. Står du f.eks. og mangler en frisør i Holstebro, frisør i Odense eller noget helt tredje, så tjek Bapoon.dk.

Del via email
Cecilie Dræbye

Jeg hedder Cecilie og er 15 år. Jeg har min egen blog, hvor jeg blogger omkring mode, beauty og min hverdag. Mine læsere får stort indblik i, hvordan min hverdag ser ud og hvad jeg går og laver.Ét svar til “Gæsteindlæg: Cecilie”

  1. […] læse omkring mine tips til et sund, lækkert og velplejet hår, så kan i læse mit indlæg lige HER! Ville just lige fortælle jer omkring det, så hvis i ønsker at høre om mine bedste råd (som […]

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her