Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gæsteindlæg: Ida Westphall - Bapoon blog

Gæsteindlæg: Ida Westphall

Skrevet d. 27/08/2014

I dagens gæsteindlæg møder vi Ida, som til daglig blogger her, og som viser sine favoritter til håret frem. Vi har nok allesammen en håndfuld produkter, som vi altid vender tilbage til, selvom markedet forsøger at få os til at skifte dem ud med noget andet. Læs med her og se, hvad Ida bare ikke kan undvære. 

IMG_7923

Mine favorit hår produkter.

Nu er jeg desværre ikke den, som er den bedste til hår og opsætning. Og jeg betragter mit hår mere som en løvemanke, frem får hår.
Jeg drømmer om at blive sej til at kunne lave en pæn fletning i håret, men oftest så er det en knold eller en hestehale der bliver taget i brug.

Men selvom jeg ikke er super sej til mit hår, så har jeg alligevel nogle favorit produkter, som er dem jeg bruger oftest.
Der er fire ting som jeg bruger stortset hver dag.

1. Den første Sebastian No. 9. Den bruger jeg efter jeg har vasket hår og i håndklæde tørt hår. Den er super god da den giver håret beskyttelse, hold og en formidabel glans.

2. Nummer to er min elskede hår olie fra Agadir Argan, og den gør mit hår det noget af det aller mest silkebløde og der skal ikke bruges mere end nogle få dråber til hele håret.

3. Den tredje er mit saltvandsspray. Jeg er pt. igang med en fra Fudge. Jeg har før prøvet BumleBulmes og den er også rigtig god.
Jeg kan rigtig godt lide den effekt som saltvandsspray giver håret, da det ser ud som om man lige kommer fra stranden og også selvom kalenderen siger januar måned.

4. Den sidste ting er også fra Fudge. Det er deres Fudge End. Den ligger i skuffen på mit arbejde og kommer i håret hver morgen efter min cykeltur. Den er fuld af protein og god til de spaltede spidser, som efterlades bløde og silkeagtige.

Del via email
Ida Westphall

Udover at jeg prøver at passe på mit hår, så elsker jeg at sidde på nettet og blive inspireret af alt fra boligindretning til outfits sammensætninger, da internettet rummer så meget forskelligt at der er noget for en hver smag. Og gør jeg ikke det, så fylder min familie og veninder rigtig meget, samt at jeg er lidt en arbejdsnarkoman og der går ikke mange minutter før det får en tanke (også selv om jeg har fri). Og noget af det bedste jeg ved er et godt og kraftigt glad rødvin.Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her