Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gæsteindlæg: Mia - Bapoon blog

Gæsteindlæg: Mia

Skrevet d. 09/04/2014

Vi elsker guides, og vi elsker gode råd til vores hår! Hos Bapoon er vi heldige, at Mia vil dele sine gode råd med jer om hendes yndlings produkter, og hvordan du plejer håret bedst.  På Mias blog er der oftest indlæg der omhandler neglelak, skønhedsprodukter, film og boligindretning.  

Produkter og pleje til håret

Kruset, tørt og kedeligt hår. Det har været en daglig kamp for mig igennem mange år. Jeg har aldrig været god til at passe og pleje mit hår, da jeg aldrig rigtig har gået op i det, udover at smide shampoo og balsam i, som i øvrigt var det billigste fra nærmeste supermarked. Men i og med at jeg har langt hår ned til det nederste af lænden blev jeg også nødt til at sætte mig ind i at pleje mit hår, så det så sundt og flot ud i stedet for at ligne en trist høstak. Så derfor vil jeg fortælle lidt om hvordan jeg i dag passer på mit hår og hvad jeg bruger til at passe det og pleje det.

BILLEDE 1

Jeg bruger forskellige produkter til at vaske mit hår, men sørger altid for at læse efter hvad produkterne gør godt for, så de netop kan arbejde godt med det mit har behov for. Lige for tiden bruger jeg produkter fra Aussie, som går ind og virker på skadet/spaltet hår, krusning samt at håret ikke bliver elektrisk.

Shampoo starter jeg med. Jeg kommer shampoo i håret to gange. Den første gang går den ind og renser for snavs og gamle produkter og anden gang plejer det håret. Man vil kunne se en markant forskel, da shampoo’en ikke skummer op første gang (som regel) hvor den derimod virkelig skummer op anden gang.

Hårkur bruger jeg to gange om ugen, nogen gange kun en gang om ugen, alt efter behov. Hårkur genopbygger håret og skal kommes i efter shampoo. Sørg dog lige for at vride håret godt for vand inden hårkuren kommes i, ellers kan produktet blive ’fortyndet’ og dermed ikke virke ordentligt.

Balsam bruger jeg som led i sidste del af vaske-hår rutinen. Balsam går ind og beskytter håret og lukker hårstråene. Her vrider jeg også lige håret inden brug, så det ikke ’fortyndes’. Derud over slutter jeg også af med at skylle mit hår med koldt vand, da jeg har læst mig frem til, at dette også skulle hjælpe med at lukke hårstråene, samt formindske krusning i håret.

BILLEDE 2

Hårolie bruger jeg efter badet i mit lufttørrede, halv-fugtige hår. Jeg fordeler det i den nederste del af håret, hvilket gør mit hår og især mine spidser blødt, samt giver det en masse glans. Jeg bruger det ikke i hårbunden da dette blot fedter mit hår ekstremt.
Olier er i det hele taget gode mod håret. Under hårvasken bruger jeg nogle gange mandel eller kokosolie, og efter hårvasken bruger jeg nogle af de olier I ser på billedet; Moroccanoil, Orofluido, Biosilk eller en lotion til hårspidserne fra Yves Rocher.

BILLEDE 3

Tangle Teezer børster jeg mit hår med. Den gør ikke ondt at rede håret igennem med, samt børstens takker er skånsomme mod håret og gør at det ikke knækker og bliver skadet. Den er lidt dyrere end en almindelig hårbørste fra supermarkedet, men jeg synes klart den er pengene værd.

The O elastikker er uopslidelige hår elastikker som skåner håret i forhold til de normale elastikker med metal dims på. Derud over holder disse godt og gør at ens hestehale ikke falder så nemt i løbet af dagen, som man ellers kender til. Jeg er glad for dem i mit lange, tykke hår.

Jeg håber I kunne bruge nogle af mine fif til et blødere og mere glansfuldt hår. Måske I har fået mere viden inden for hårvask eller øjnene op for nye produkter/redskaber til at pleje håret.

Mangler i mere inspiration fra Mia, så kan i tjekkes hendes blog her.

Del via email
Mia L.

Jeg hedder Mia og er 23 år. Jeg har blogget i halvandet år, hvor indlæggene primært handler om skønhedsprodukter, tips og tricks. Jeg kan rigtig godt lide at give mine læsere gode tips og tricks om alt fra makeup og skønhed til gode shopping indkøb.Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her