Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gæsteindlæg: Tina & Liselotte - Bapoon blog

Gæsteindlæg: Tina & Liselotte

Skrevet d. 28/04/2014

Hos Bapoon kan vi begynde at se en trend, som vi er spændte på, om dén holder stik. Vi har i hvert fald fået to gode guides til, hvordan du kan lave én frisure i flere nuancer. Tina og Liselotte deler ud af sine tips til den populære hverdagsfrisure, som er lige så meget en frisure til festen. 

Trænger I til ny inspiration til en sjov og frisk frisure til enten hverdag eller fest? Så har vi her et par mini guider til, hvordan I på få minutter kan lave super fed og anderledes frisure med få stylings redskaber.

Guide1(Tina1)

GUIDE 1: Fin og let opsætning af skulderlangt hår

Du skal bruge: 3 elastikker, hårnåle, tørshampoo/ volumespray og hårlak
– evt. flad/krøljern.

1. Hvis dit hår, som Tinas er nyvasket og glattet med fladjern, kan du med fordel lave lidt fald/krøl i håret for bedre fylde. Start med spray tørshampoo/volumespray i hele håret og pjusk det lidt med dine fingre. Del derefter håret op i to (deles midt på baghovedet) Den øverste del sætter du op med en klemme, så håret holdes væk. Den nederste del af håret samles i en hestehale og touperes godt.

2. Hestehalen laves nu til en Donut (ved at trække håret rundt om elastikket, sæt nyt elastik om donutten). Små totter rettes til med hårnåle, spray med hårlak.

3. Den øverste del af håret samles i en ny hestehale, touper igen. Spred håret over hestehalen, så der laves en lille åbning og træk hestehalen igennem (bagom). Totten fra hestehalen, bukkes nedenom og sættes sammen med donutten med hårnåle, (Så der dannes en bette “bule“. Spray en masse hårlak i. Ryk forsigtigt i håret for et mere tilfældigt look.

Et mellemlangt hår, synes pludselig længere.

Guide2(Liselotte1)

GUIDE 2: Sjov og frisk opsætning af langt hår

Du skal bruge: 3 elastikker, hårnåle, tørshampoo/volumespray og hårlak

1. Liselotte har fra naturens side MEGET glat hår – så hvis der ønskes mere fylde, kan der med fordel krølles/laves svej med enten krøljen, eller fladjern for et mere tilfældig og fyldigt look. (Dette er ikke gjort her). Start med at spraye en hel masse tørshampoo/volumespray i håret (vi elsker volumespray) og touper håret så meget, som du nu engang ønsker.

2. Inddel håret i tre dele og lav tre lige store hestehaler over hinanden.

3. Åben op i håret over hestehalen og træk hver enkelt hestehale bag om og igennem ”hullet” i toppen af hestehalen (start med den øverste). Enden af hestehalen føres med igennem den næste hestehale. Dette gøres ved alle 3 hestehaler, så du ender med at have en stor ”hestehale” til sidst.

4. Rod/træk forsigtigt i håret for et mere rodet og tilfældigt udseende.

Det er lettere, end det ser ud, så det er bare at komme i gang. Man kommer virkelig langt med et glattejern, en volumespray/tørshampoo.

// Tina & Liselotte

Besøg Tina og Liselottes blog og finde mere inspiration. Find bloggen lige her! Er du også fan af pigernes måde at sætte den fine hverdagsfrisure, så kan du besøge deres blog og får mere inspiration. Det gælder også om at have den rigtige frisure hos frisøren, således dette er muligt. Bestil din tid hos en frisør f.eks. Randers, Horsens  eller find en frisør i Aalborg som Tina og Josephine.

Del via email
Tina og Liselotte

2 piger fra Aalborg-området. Vi blogger om alt fra mode, stil, beauty, styling og vore liv. Vi synes at mode og stil er noget der skal være sjovt, spændende og nyskabende og vi elsker at mixe tøj og style hår.2 svar til “Gæsteindlæg: Tina & Liselotte”

  1. […] nu er vi gæstebloggere hos frisørbloggen Bapoon.dk, en blog som sjovt nok omhandler hår og beauty. I den forbindelse har vi lavet et par […]

  2. Fantastisk med en bolig med inspiration til en sjov og frisk frisure til enten hverdag eller fest.
    Men det er godt nok ikke helt så let at lave, som de ser ud. Men mange tak for jeres gode ideer. :-)

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her