Glæderne og fordelene ved en frisørelev

Skrevet d. 05/01/2015

Elve + frisørDet handler om, at du som frisør skal have de største glæder og fordele ved at have ansat én eller flere frisørelever i din salon. Din frisørelev eller frisørelever kan være med til at gøre en kæmpe forskel for dig og din salon samt dine kunder, fordi du kan opnå både glæder og fordele ved at have en eller flere elver ansat.

Bapoon.dk har lavet en oversigt over, hvilke glæder og fordele du får ved at ansætte en frisørelev i salonen:

1. Som frisør lærer du fra dig og er med til at dygtiggøre både dig selv og din frisørelev.

2. At have en frisørelev i din salon medfører ”billigere” arbejdskraft, hvor du selv er med til at udvikle din elevs evner og kompetencer i faget.

3. Frisøreleven lærer de nyeste teknikker indenfor klipning og hårfarvning på skole samt kurser. Du kan derfor hente ny inspiration fra din frisørelev, som kan bruges til dine kunders behov og ønsker.

4. Frisøreleven kan give din salon et frisk pust til dit team.

5. Du hjælper et ungt menneske videre med sin uddannelse, hvor du selv får gavn af at have frisøreleven i din salon. I forbindelse med, at der bliver mangel på faglært arbejdskraft indenfor en årrække, er du er med til at forhindre dette. Dermed bliver du selv sikret ved, at du får nye medarbejdere til dit fremtidige team i salonen.

6. Du får ekstra kræfter i din salon.

7. Din frisørelev er i rivende udvikling indenfor alt i frisørfaget via undervisning på skole, kurser og læring i din salon. Denne faglige læring anvender din frisørelev i behandlinger til dine kunders behov og ønsker.

8. Du kan håndtere flere kunder pr. dag i salonen, hvor din frisørelev kan hjælpe dig med at få fyldt tomme pladser ud i kalenderen.

9. Din frisørelev hjælper med at få flere loyale kunder idet, der kan tilbydes elevpriser. Du har mulighed for at tilbyde dine kunder elevpriser, som er lavere priser end hos dine udlærte frisører i salonen. Derved får du de studerende, som kunder i din salon, da de ofte kun har råd til en billigere klipning eller hårfarvning. På denne måde opnår du større succes blandt de unge og studerende.

10. Din frisørelev har en opdateret viden i frisørfaget og i frisørbranchen. Det giver dig muligheden for at få opbygget nye relationer. Du får i fremtiden samtidig muligheden for en ny kommende medarbejder til dit team.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her