Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
kursusmuligheder for frisører i Jylland!

Gode kursusmuligheder for frisører i Jylland!

Skrevet d. 30/09/2014

Shape_scene3_logo_500Mange kurser er ofte til for at vise de nyeste tendenser og den nyeste hårmode, men for at du vil kunne tage den nye inspiration til dig, er det vigtigt, at du har 100% styr på dine klippeteknikker og udførelsen af dem, så du ved hvornår og hvordan du skal bruge det nye du ser. Desuden skal du personliggøre og implementere disse nye tendenser i dit daglige arbejde.

Scene 3

Scene3 er et 150 kvadratmeter moderne uddannelseshus i Silkeborg med 10 fuldt udstyrede arbejdsstationer, hvor det er muligt at lave shows, look and learn og andre arrangementer for op til 50 personer.

Scene3 er et uafhængig uddannelseshus, hvilket skal forstås på den måde at stedet ikke er underlagt specielle brands eller firmaer. De aktuelle kurser kan være sponseret af et eller flere relevante mærker eller firmaer, og det er muligt for dig som frisør at leje stedet. 

Desuden er det muligt at leje et værelse til overnatning i forbindelse med længerevarende kurser, og hvert rum indeholder køkken og bad. 

Tjek gerne Scene3’s hjemmeside ud for fremtidige relevante events og kurser for dig på www.frisørkurser.dk/kalender eller følg Facebook-gruppen Frisørkurser

SHAPE

Det nye tiltag SHAPE 1-2 er blevet skabt for at rykke dig som frisør ud af din comfort zone, udvikle dine klippeteknikker og for at få gejsten og energien tilbage i forbindelse med dit fag. Det handler om at blive dygtigere til det håndværk du står med til daglig.

Helle Bøgvad er selv uddannet frisør og initiativtager på SHAPE-kurserne. Hun mener det er vigtigt at have ens fundament og klippeteknikker på plads, for at kunne levere stærke personlige og holdbare klipninger, og indtil nu mener hun ligeledes at sådanne kurser har været en stor mangelvare i Danmark.

“Det er ikke fordi jeg mener jeg ikke kunne klippe, men man kan altid forbedre sig, og jeg synes det er særdeles nødvendigt at have de basale teknikker på plads for at kunne omsætte det jeg lærer på andre kurser til dagligt brug. Det er simpelthen nødvendigt at være dygtig til det fundamentale for at opnå det bedst mulige resultat”, udtaler Helle Bøgvad.

SHAPE kurserne afholdes i samarbejde med den dygtige Tina Mackinder, som har arbejdet 10 år for Sassoon i London, og forløber sig over 5 dage, for på bedste vis at kunne forbedre dine fagligheder og give dig mulighed for at udvikle dig. 

Hvis du gerne vil høre mere om SHAPE og de andre kurser der finder sted hos Scene3 kan du ringe på tlf. 40210870! 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her