Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gør din salon klar til det nye år

Gør din salon klar til det nye år

Skrevet d. 01/11/2014

godt nytår_6Først og fremmest er det vigtigt at du overvejer, hvad du ønsker din salon skal signalere, så alt hvad du foretager dig er i overensstemmelse med dine værdier.

Indfør “månedens fokus”
Der er mange måder, hvorpå du kan optimere din salon. Men alle tiltag kræver overskud, gode overvejelser samt at du går all-in på at få mest muligt ud dine ideer.

Bapoon.dk giver dig gode råd til hvad januars fokus kan være:

1. Kunderne er altid glade for rabatter og tilbud:
Her er det kun fantasien der sætter grænser, og du kan evt. give rabatter på en bestemt type behandling eller give rabat i de tidsrum, hvor der er stille i salonen.
Husk at reklamere med dine tilbud alle steder du kan komme i tanke om.

2. Tilbyd kunden noget ekstra:
Det er ikke til at komme uden om, at alle elsker at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Du kan sørge for, at din kunde føler sig ekstra forkælet hos netop dig – opnår du dette, er du nået langt, og kunden er mere tilbøjelig til at booke en tid hos dig igen.

  • Du kan i januar måned tilbyde alle dine kunder en varm vaskeklud, som du gør fugtig og varmer i mikroovnen. Denne bringer du så til din kunde på en lille bakke sammen en kop god the eller kaffe. Sælger du en håndcreme i din salon, vil det være oplagt ligeledes at vedlægge denne, for at øge mersalget.
  • En anden mulighed er at du serverer noget ”særligt”, såsom hjemmebagte småkager, kage, et glas vin, varm saft eller andet, som ikke er standard hos dine konkurrenter.

 

3. Ændr din vinduesudstilling og tænkt kreativt:
Kan du komme på noget særligt til din vinduesudstilling, som vil tiltrække kunder, er du nået langt. Det er kun din fantasi der sætter grænser, og der skal efterhånden lidt til for at kunne skille sig ud.

  • Du kan lave et samarbejde med din lokale cykelhandler og placere en cykel i dit udstillingsvindue med en cykelkurv fyldt med lækre produkter.
  • Du kan hænge produkter op i snore ned fra loftet, så det bliver lidt mere dekorativt.
  • Du kan lave et sne-tema i januar måned, hvor du pynter din vinduesudstilling med kunstig sne.

 

4. Sørg for at inddrage din kollegaer:
Vigtigst af alt: brug dine kollegaer til at komme på gode ideer og udnyt hinandens kompetencer!

Rigtig god fornøjelse.

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her