Grib selv muligheden eller få din frisørelev på intensivt kursus

Skrevet d. 01/01/2015

Dogma AcademySom frisør og frisørelev har du muligheden for at deltage i ét af de bedste, mest lærerige og krævende frisørkursuser i København. Hair Construction afholder DOGMA kurser på deres DOGMA Academy. Deres kurser er både for frisørelever og frisører, som er interesseret i at blive opdateret indenfor frisørfaget. Hair Construction afholder WOMEN’S DOGMA kurser og MEN’S DOGMA kurser. Kurserne er for dig, som intensivt ønsker at udvikle sine tekniske og menneskelige kompetencer.

DOGMA Academy tilbyder 10% rabat på deres kurser til Jer, som er kunde hos Bapoon.dk og har fået henvisning til de 10% rabat via vores nyhedsbrev og blogindlæg. Husk blot at nævne dette ved tilmeldelse til kurserne.

Idémager og udvikler af DOGMA Academy
Jan Lauritsen er 3. generationsfrisør og har været frisør siden 1986. Han har 20 års erfaring med at undervise i herreklip og har været med til at opbygge Hair Construction. Han er idémager og udvikler af DOGMA’s undervisningskoncept for MEN’S og Color DOGMA kurserne. Jan Lauritsen er international påskønnet og er én af de førende autoriteter indenfor området. Han har undervist og lavet shows i Danmark, England, Finland, Island, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Belgien, USA og Australien. Jan arbejder også hos salonkæden ’Hair Construction’, som ejes af Jans fætter Thomas Lauritsen.

På DOGMA Academy’s MEN’S DOGMA er han kursets primære instruktør, og derudover har han et stærkt og rutineret team ved sin side. Martine Beyer er 2. generationsfrisør og instruktør og står også for MEN’S samt WOMEN’S DOGMA kurser.

DOGMA Academy
”Idéen og udviklingen af DOGMA Academy og DOGMA kurserne startede i 2007, hvor kurserne for alvor startede op i 2009 og derved har eksisteret i 5 år”

”I sin tid valgte vi at starte vores DOGMA Academy kurser, fordi vi ønskede at give frisørelever en mere spændende læretid med flere udfordringer, hvor eleverne samtidig kunne bidrage med en bedre økonomisk tilgang i salonen og deres læretid. Frisøreleverne kan bidrage med noget brugbart hos deres læreplads i ”produktionen” fra 1. dag deres læretid starter. Nogle frisørelever oplever i deres læretid, at der går længe før de må udføre forskellige behandlinger, da de ikke har fået nok erfaring samt uviklet sig nok i starten af uddannelsen”

”Det unikke ved vores kurser, som adskiller os fra andre kurser i Danmark, er at vi har kurser, som er for frisørelever. Dengang vi udviklede DOGMA Academy samt DOGMA kurserne, var der ingen andre udbydere af frisørkurser i Danmark, som var målrettet frisørelever”

”Vores koncept er baseret på holdningen til undervisning og kompetence. Min inspiration er en tankegang. Træning og udvikling i frisørfaget er langt vigtigere end antal år du har arbejdet og været i gang i frisørbranchen. I min tankegang, er du ikke en dygtigere frisør ved at fx have 10 års erfaring, men derimod er en dygtigere frisør, hvis du gennem din karriere har og stadig udvikler dine faglige og personlige kompetencer i frisørfaget på kurser i ind- og udland. Desuden bliver du en bedre frisør ved selv undervise i frisørfaget og derved lærer fra dig”, udtaler Jan Lauritsen.

WOMEN’S DOGMA – Info
WOMEN’S DOGMA kurset afholdes hos Hair Construction på Østerbrogade 43 KBH. Prisen for at deltage er 12.500 kr. ekskl. moms pr. deltager, hvilket kan betales i rater. Varigheden for kurset er 10 dage. Alle dage inkl. lørdage og søndage fra 08:00-ca. 20:00 i alt 120 timer. Ved WOMEN’S DOGMA er deltagerkravet, at du har 12 mdr. læretid eller mere samt nødvendigt forudgående klippeerfaring.

MEN’S DOGMA – Info
MEN’S DOGMA kurset afholdes hos Hair Construction på Østerbrogade 43 KBH. Prisen for at deltage er 15.000 kr. ekskl. moms pr. deltager, hvilket kan betales i 3 rater af 5.000 kr. Varigheden for kurset er 14 dage. Alle dage inkl. lørdage og søndage fra 08:00-ca. 20:00 i alt 168 timer. Ved MENS’S DOGMA er deltagerkravet, at du har 12 mdr. læretid eller mere (ingen klippeerfaring er nødvendigt for dette kursus).

Tjek endelig DOGMA Academy’s hjemmeside ud for fremtidige kurser og events på dogmaacademy.dk eller følg Facebook-gruppen Hairconstruction.

Hvis du ønsker at høre mere om DOGMA Academy og deres kurser, kan du ringe på tlf. 29 25 19 87 eller maile til jl@haircon.dk. For tilmelding kan du ringe på tlf. 20 25 67 25 eller maile til jh@haircon.dk. Husk der gives 10 % rabat på kurserne ved tilmelding, hvis du angiver du har hørt om kursuset gennem Bapoon.dk!

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her