Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Guide til den rette hårbørstningsmetode

Guide til den rette hårbørstningsmetode

Skrevet d. 22/12/2014

Hår 2Du tænker måske ikke over, at der er faktisk er nogle regler for, hvad du må og ikke må gøre, når du børster dit hår. Hårbørstning er en vane. Men der er nogle gode råd, du kan følge, for at skåne dit hår mest muligt, og få mest muligt ud af din hårbørstning. Ved at følge nedenstående råd, undgår du at dit hår knækker og du river totter af dit hår af.

 

Dont’s:

  • Børst ikke håret når det er vådt eller fugtigt, for så er det mere skrøbeligt.
    Her er tricket at du presser så meget vand ud af håret som muligt og tørre håret forsigtigt med et håndklæde, uden at få det til at filtre.
  • Føntørring er skadeligt for dit hår, da det ligeledes gør håret mere skrøbeligt, når du samtidig redder dit hår.
  • Metal- og plastikbørster er dit hår ikke glad for at du bruger.
    Her skal du i stedet bruge naturlige materialer, så som vildsvinehår eller træ. Dit eget hår er opbygget af keratin og det samme er vildsvinehår og på denne måde undgår du mekanisk beskadigelse.

 

Do’s:

  • Start altid med at redde dit hår ude fra og ind. Du starter med dine spidser, på denne måde undgår du at dit hår filtre mere end højest nødvendigt.
  • Slut dit bad af med at putte lidt kur, conditioner eller et andet beskyttende produkt i dit hår. Så er dit hår ekstra beskyttet, når du redder det.
  • Rens din hår børste ind i mellem med varmt vand og sæbe, men sørg for kun at gøre selve børstehovedet rent. En anden mulighed er at bruge lidt håndsprit.

 

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her