Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Gæsteindlæg: Mette Vinther - Bapoon blog

Gæsteindlæg: Mette Vinther

Skrevet d. 11/12/2014

Hvilke produkter er uundværlige i dit hårprodukt-sortiment derhjemme? Mette Vinther giver herunder sit bud på fire produkter, som du ikke kan undvære – og hvorfor. Til daglig blogger Mette på mettevinther.dk og Kageministeriet, hvor hun deler henholdsvis livsstilsindlæg og opskrifter på søde sager. I dag er det dog hårprodukterne, som får opmærksomheden – læs Mette’s tips her.  

 

 

 Hårprodukter - Mette Vinther Olie og varmebeskyttende produkter

Først og fremmest vasker jeg naturligvis håret i en god shampoo. PT er det KMS Californias Moist Repair og en gang i mellem Redkens Cleansing Cream til at fjerne alle rester af styling produkt fra håret. Når håret er håndklædetørt reder jeg det ud, og laver min skilning med en enkelt bue ved pandehåret for at give det lidt ekstra fylde. Herefter kommer jeg min olie i spidserne. Jeg plejer at bruge Moroccanoil Treatment, men da den løb tør efter to år (!?) var budgettet altså ikke lige til en refill. Derfor købte jeg Matas egen, og den fungerer altså helt fint til formålet. Somme tider får det lov til at lufttørre, men når der ikke er tid til det, får det en gang varmebeskyttende spray inden, for at passe på håret når der føntørres og glattes med fladjern efterfølgende. Mit hår bliver tit farvet, føntørret og glattet, så det er efterhånden godt slidt. Her hjælper olien rigtig godt og jeg kan slet ikke undvære den.

Tørshampoo og krøller

Hvis jeg springer en hårvask over i ny og næ, er det fordi jeg i stedet bruger Batiste’s tørshampoo. Jeg har fundet den super billigt, og den er simpelthen så god. Den dufter rigtig skønt og gør virkelig sit arbejde. Man kan vidst få den med mørke pigmenter i også, hvis man ikke kan lide den hvide farve, som skal masseres ind i hovedbunden når man sprayer. Ellers findes de med forskellige dufte – jeg kan dog godt lide Floral and Flirty! Jeg løfter håret i sektioner og sprayer ind mod hovedbunden, lader det sidde lidt og masserer så igennem håret som ved en hårvask. Det er nemt og effektivt, så man sparer på hårvaskene.
Når jeg gerne vil fremhæve min krøller, som jeg faktisk har ret mange af, krammer jeg lidt Tigi Bedhead Curlesque produkt i hele håret med håndfladerne. Det bliver så fint, og Tigi’s produkt tynger slet ikke. Ud over disse fire produkter er jeg også forfalden til hårspray, men det er blot hvad jeg lige kan finde på tilbud. Jeg håber, at I kunne bruge mine tips :-)

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her