Hvilken type hårvoks skal du vælge?

Skrevet d. 21/01/2015

Hair gelHer får du en guide over de forskellige typer af voks der findes. Vi inddeler desuden de forskellige hårtyper i kategorier, så du kan finde ud af, hvilken type hårvoks der passer til dit hår:

Clay voks:
Clay voks kan minde lidt om ler i konsistensen og kan være svær at arbejde med. Derfor er det vigtigt du opvarmer voksen godt mellem hænderne, inden du putter voksen i håret – nogle gange er det nemmere, hvis du tilmed putter voksen i lidt fugtig hår. En clay voks giver ofte et mat look og kraftigt hold, men det er også muligt at få med mere glans.

Særligt egnet til dig, som gerne vil have håret til at sidde på en bestemt måde.

Mud voks:
Mud voks, kan som navnet antyde minde lidt om mudder i konsistensen og er nemmere at arbejde med end clay voksen. Voksen er god til at give hold. Ønsker du et mere ”rodet” look er denne også velegnet.

Særligt egnet til dig, som ønsker et naturligt look.

Fiber voks:
En fibervoks indeholder, som navnet antyder, fiber. Konsistensen er lidt tør, men let at arbejde med. Fibrene giver mulighed at tilføre fylde til håret og looket vil ofte være mat. Ved brug af fibervoksen, vil du også opleve et godt hold.

Særligt velegnet til tyndt og fint hår, men også til dig som har kraftigt hår, da denne voks er nem at arbejde med.

Paste voks:
En paste voks er nem at arbejde med og let at fordele i håret, men i forhold til de tre overnævnte giver denne voks lidt mindre hold. Voksen er derfor god, hvis man ønsker at naturligt look, og ofte vil voksen ligeledes give et lidt skinnende look.

Særligt egnet til dig som ønsker en voks, der er nem at arbejde med.

Cream voks:
En cream voks føles lidt ligesom en creme som navnet hentyder. Derfor er holdet let, og man skal kun bruge lidt i håret, ellers har håret tendens til at fedte.

Særlig velegnet til kraftigt hår.

Pomade paste/voks:
Denne form for voks går under navnet pomade og har ikke særlig meget hold, men pomaden giver til gengæld et meget skinnende look. Konsistens er ofte gennemsigtig og lidt flydende i det.

Særligt velegnet til op opnå ”slikhår” frisuren, til langt hår eller hvis man gerne vil gøre sine krøller lækre at se på.

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her