Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Konfirmationer - Bapoon blog

Konfirmationer

Skrevet d. 23/04/2014

Det er ingen hemmelighed at denne begivenhed er en af de største i konfirmandernes liv og at de ønsker at det hele skal være perfekt. Selvom de unge sikkert har en ide til, hvordan deres hår skal være på selve dagen, så er det dig, som frisør, der har stor indflydelse på hvordan håropsætningen skal se ud og hvilken frisure, der vil passe bedst til konfirmanden.

shutterstock_48631795cut.204102

Den perfekte frisure

Først og fremmest anbefaler vi at du danner dig et overblik over konfirmanden. Analyser hendes krop, nuværende frisure, hårfarve og hovedform.

  • Et godt råd er, at når man laver konfirmandhår, må man ikke afvige alt for meget i forhold til konfirmandens naturlige stil.
  • Spørg om du må se kjolen, så du kan danne dig et billede af, hvad der vil passe bedst til den udvalgte kjole.
  • Analysér ansigtet. Er det rundt, aflangt? Jo bedre du analyserer konfirmanden, jo bedre vil resultatet blive.
  • Ønsker konfirmanden at farve håret, så sikr dig at du rådgiver dem korrekt omkring deres ønske.

 

Konfirmandpakken

Det er, som sagt, muligt at booste omsætningen i denne periode. Vi anbefaler at du sammensætter en konfirmandpakke, som du også kan bruge på din Facebookside og i salonen. Pakkens indhold bestemmer du selv. En eventuelt pakke kunne indeholde: Shampoo, balsam, håropsætning, rådgivning omkring håropsætning, m.m. Det er kun din fantasi der sætter grænser og husk at du her har mulighed for at skabe merslag.
God fornøjelse.

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her