Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Fordelene ved at bruge de sociale medier – de er GRATIS! - Bapoon blog

Fordelene ved at bruge de sociale medier – de er GRATIS!

Skrevet d. 16/03/2015

Klippet billede - kvinde med pc'erDet er godt for dig at vide, hvilke fordele der er ved at bruge de sociale medier, som en del af din markedsføring af salonen og samtidig er der ingen omkostninger forbundet med det, hvilket er en stor fordel for dig. Du slipper derfor for dyre marketingomkostninger. Bapoon.dk hjælper dig med at få en større viden indenfor sociale medier. Du vil naturligvis blive glad for at lære at bruge de sociale medier idet du kan bruge Facebook, Instagram og Snapchat på mange forskellige måder i din markedsføring.

Bapoon.dk har lavet en liste med fordelene samt en guide til, hvordan du kommer i gang med det hele:

Én af de største fordele er, at det er gratis for dig at bruge de sociale medier fx Facebook, Instagram og Snapchat.

Det er effektivt at bruge Facebook, Instagram og Snapchat, fordi du når bredt ud til dine kunder.

Det er vigtigt at din salon er synlig på de online medier, som dine kunder anvender 24/7, da dine kunder flere gange om dagen tjekker deres profiler på de online medierne. Kunderne kan tjekke deres profiler alle steder via deres smartphones, tablets og PC’ere (PC’ere gælder kun via Facebook og Instagram).

Ved at din salon bruger sociale medier som markedsføringskanal, skabes der også mund-til-mund markedsføring, som derved når endnu bredere ud til dine kunder, og der kan fremkomme nye kunder ved dette markedsføringstiltag.

Det er en hurtig måde at promovere sig på og kræver ikke mange kompetencer indenfor IT, så alle dine ansatte kan med garanti lære at bruge det, hvis de ikke allerede i forvejen har godt styr på det.

Du kan konstant informere dine kunder om de nyeste tiltag i din salon, fx hvis du i en periode kører nogle specielle tilbud på produkter, behandlinger og events i din salon.

Det er ikke sikkert at dine kunder opdaterer sig via din salons hjemmeside med de nyheder du har i din salon, og derfor er det meget nyttigt at bruge sociale medier, da kunderne oftere ser dine nye tiltag på de sociale medier, du er tilkoblet, som fx Facebook, Instagram og Snapchat.

Det kræver kun at du har en smartphone, tablet eller PC, så du kan hente App’en/programmerne og komme godt i gang med en helt ny måde at markedsføre dig og din salon på.

Husk alle de sociale medier er GRATIS at bruge!

På Instagram og Facebook, er der ofte mest interaktion på videoer og konkurrencer. Så det er bare med at komme i gang!

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her