Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Livløst vinterhår – nej tak!

Livløst vinterhår – nej tak!

Skrevet d. 03/11/2014

Den kolde vinter fører en meget tør luft med sig! Dette kan resultere i, at dit hår bliver udtørret, mat og trist at se på. Kuren til smukt vinter hår er derfor fugt, fugt og atter fugt.

Det er oplagt, at du vælger en fugtgivende shampoo, så du allerede ved hårvasken tilfører fugt til håret. Gå gerne efter en shampoo uden for meget sulfat, da sulfat fjerner hårets naturlige fedtlag og derfor kan få håret til at se endnu mere trist og tørt ud. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad de forskellige ingredienser i en shampoo gør ved dit hår, så læs med her.

02J68235

Vi anbefaler, at du bruger en fugtgivende kur eller maske til dit hår et par gange om ugen i løbet af vinteren, da denne giver ekstra næring til dit hår.

Du kan desuden bruge en fugtgivende balsam, som lægger en beskyttende hinde om hvert hårstrå. Denne skal du putte i håret, efter du har brugt hårkuren eller hårmasken.

Læs om rækkefølgen du skal pleje dit hår i her.

Synes du stadig dit hår ser trist ud trods de mange anstrengelser med både shampoo, kur og balsam, så er der endnu et trick til at slippe af med livløst og tørt vinterhår. En hårolie vil give dit har ekstra shine og få det til at se flot og sundt ud! Så er du heldig, at Bapoon.dk lige nu udlodder to styks lækre Argan hårolier!

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her