Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Mangler du et logo? Få et nyt - helt gratis! - Bapoon blog

Mangler du et logo? Få et nyt – helt gratis!

Skrevet d. 20/03/2014

hairwideEt stærkt brand medfører oftest at kunderne husker dig og din virksomhed.

Et flot og anderledes logo vil blive husket i kundernes underbevidsthed – men hvad hvis dit logo er håbløst forældet eller svært at huske? Eller endnu værre – du har måske slet ikke noget logo?

I forrige nyhedsbrev kunne du læse om brandværdi og hvordan du kan styrke din salons brand. Dit logo er en væsentlig del af dit brand og hvis du kan optimere dette, er du godt på vej til at skabe et rigtig stærkt brand. I denne uge giver Bapoon.dk dig muligheden for at få udviklet et helt nyt og moderne logo, så dine kunder fremover vil huske netop din salon.

Og så er det for resten helt gratis!

Gratis logo med Erhvervsakademi Aarhus

Dit logo udgør din salons identitet sammen med designet på din hjemmeside og indretningen af salonen. Et godt logo skal udtrykke din salons grundlæggende værdier og ud fra logoet, som måske er det første de ser, har nogen kunder rent faktisk tendens til at vurdere, hvad de kan forvente hos dig.Vi ved alle sammen, hvor vigtigt førstehåndsindtrykket er og hvad det er værd.

Bapoon.dk har indgået et samarbejde med Erhvervsakademiet i Viby, Aarhus. Samarbejdet indebærer at du, helt uforpligtende, kan få lavet et nyt logo (hvis du ikke har et) eller få et re-design af dit nuværende logo, helt gratis. Det er de dygtige multimediestuderende på Erhvervsakademiet, der vil udarbejde logoet.

Ønsker du at benytte dig at tilbuddet?

Skriv en mail til selmin@bapoon.dk og du vil derefter blive sat i stævne med en multimediedesigner, der kan løse netop din opgave. Du er med igennem hele processen og du opstiller selv de krav og ønsker, du har til logoet. Efterfølgende vil designeren udarbejde et eller flere forslag.

Hvis det udarbejde logo ikke lever op til dine forventninger, er du ikke nødsaget til at bruge det. Det eneste vores multimediestuderende skal have til gengæld, er accepten på at de må bruge deres udarbejdede materiale i deres port folio til eksamen.

OBS: Ønsker man at få udarbejdet et nyt logo hos en professionel virksomhed, starter priserne fra 2.995 kr. 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her