Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Markedsfør din salon i sommerstil - Bapoon.dk blog

Markedsfør din salon i sommerstil!

Skrevet d. 20/05/2015

Oplys dine kunder om solbeskyttende produkter
Sommeren er ekstra hård ved dine kunders hår! Dette ved mange, men det er dit job som frisør at give dem gode råd til, hvordan de bedst muligt beskytter deres hår mod solens stråler og varme.
Fortæl derfor alle dine kunder, i forbindelse med deres behandling, hvilke gavnlige og beskyttende sommerprodukter du har i salonen, og hvorfor du vil anbefale dine kunder at købe et eller flere af produkterne med hjem. På den måde kan du opnå et naturligt mersalg og samtidig får du glade kunder.

 

Markedsfør dine sommerprodukter og sommertiltag på Facebook
Facebook er den oplagte, nemmeste og hurtigste vej til at nå ud til dine kunder på.

 • Her kan du skrive en lille nyhedsopdatering, og fortælle om de sommerprodukter du har i solen med et tilhørende billede! Husk at nævne, hvordan produkterne beskytter mod solens stråler.
 • Slå billeder op af de flotte brudeopsætninger som du eller dine ansatte har lavet på brude.
 • Oplys dine kunder om, hvornår de ansatte i salonen individuelt holder sommerferie, så sparer du dig selv for unødvendige opringninger til salonen, og måske nogle kunder får lyst til at bestille tid.
 • Tag et billede af de sommerforfriskninger du har valgt at servere for dine kunder i sommervarmen, og inviter dine kunder til at komme forbi til en forfriskning, så du kan ønske den en dejlig sommer.
 • Slå sommertilbud op!
  Du kan overveje at køre procenter på dine sommerprodukter eller lave et tilbud på farvning af bryn og vipper. Sommeren og ture på stranden uden makeup gør disse typer af behandlinger ekstra eftertragtet i løbet af sommeren.

 

Opnå sommerstemning i din salon
Står du og mangler inspiration til at skabe sommer stemning i din salon? Så giver vi dig her nogle simple tiltag, der kan tilføre lidt ekstra sommerstemning til din salon.

 • Stil en blomst på bordet, ud fra hver en frisørstol, måske i farven gul eller orange.
 • Server en sommerlig drik.
 • Synliggør dine sommerprodukter i din vinduesudstilling.
 • Lav en sommerlig vindues udstilling. Du kan købe en badeboldt, liggestol eller andet du forbinder med sommer til at dekorere dine vinduer med.

Kun din fantasi sætter grænser ☺

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her