Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Mersalg - sådan! - Bapoon blog

Mersalg – sådan!

Skrevet d. 09/04/2014

For nogens vedkommende er det oftest grænseoverskridende og påtrængende at tilbyde kunden at købe et produkt, når de har afsluttet deres behandling og kunden er på vej ud af døren. Det resulterer ofte i at man undlader at tilbyde kunderne mersalg og dermed går man glip af en væsentlig indtjening.

Men lad os få en ting på det rene. Alle kunder bruger en eller anden form for hårprodukter. Så hvorfor ikke udnytte de 45 minutter man har kunden i stolen og kæle for kundens hår og anbefale hvilke produkter der vil passe til kundens hårtype?

En frisør burde vide bedst når det omhandler hår og hårprodukter. Et godt råd er at udnytte dette faktum og dermed tilbyde mersalg til kunderne.

shutterstock_152481323

Sådan gør du:

Undersøgelser viser at kunder er mere tilbøjelige til at hive pengepungen frem, når de føler sig afslappet og værdsat. Derfor skal du først og fremmest sørger for at kunden får en god oplevelse fra det øjeblik de træder ind i salonen. De skal mærke at det handler om dem.

Når kunden sidder i stolen og behandlingen er i fuld gang, skal du forsigtigt bevæge dig i salgsretningen, ved at komme ind på kundens hårtype. Det er her du skal bruge dine ekspertise og forklare kunden hvilke produkter du vil anbefale at han/hun begynder at bruge. Oplys yderligere hvilket resultat kunden kan opnå på lang sigt, ved bruge netop disse produkter. Det er oplagt at du bruger de anbefalede produkter under behandlingen, så kunden kan føle, dufte og måske endda se, hvordan de gør en forskel.

Når behandlingen er ved at være ved vejs ende, tilbyder du kunden de omtalte produkter og fastslår en pris på produkterne.

Hvis ovenstående udføres omhyggeligt kan det oftest resultere i mersalg og dermed en øget indtjening. Overordnet set, har man blot udført sit arbejde.

God fornøjelse.

 

Vil du dele vores gode tips og nyheder med dine medarbejdere?

Ønsker dine medarbejdere at modtage Bapoon.dk’s nyhedsmail, skal de blot skrive deres mail i kommentarfeltet nedenunder, eller sende deres mail til selmin@bapoon.dk og de vil fremover modtages vores nyhedsmail.

Del via email

Ét svar til “Mersalg – sådan!”

  1. […] Få flere tips og gode råd til mersalg på bapoon.dk’s blog […]

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her