Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Nyt samarbejde mellem Bapoon og Studiz - Bapoon blog

Nyt samarbejde mellem Bapoon og Studiz

Skrevet d. 26/10/2013

Nyt samarbejde mellem Bapoon og Studiz – endnu flere fordele for studerende

Bapoon er altid på udkig efter gode aftaler med partnere, som du som frisørkunde kan nyde godt af. Derfor virkede det helt oplagt at indgå et samarbejde med studierabatportalen Studiz, en hjemmeside som samler alle studerabatter i Aarhus, og i det hele taget bare forsøger at forsøde tilværelsen for de mange tusinde studerende i Aarhus og omegn, som forsøger at få SU’en til at strække så langt som muligt. Bapoon har en lang række frisører i Aarhus, der tilbyder studierabat og mange af dem er gåafstand fra universitetet, som vi også skrev om i et tidligere indlæg.

studiz og bapoon

De to virksomheder passer rigtig godt sammen, da de begge forsøger at skabe overblik over de muligheder man som kunde har: Bapoon sørger for at gøre bookning af en frisørtid nem og enkel, mens Studiz skaber overblik over alle de studierabatter man kan få som studerende, så man er sikker på ikke at gå glip af et godt tilbud. Begge virksomheder har som mål at forenkle information til forbrugerne så de ikke skal bruge flere timer på at finde det de leder efter på nettet. Bapoon søger altid nye måder at gavne deres kunder, og det har de fundet med dette samarbejde.

rabat til studerende

Både Studiz og Bapoon vil forsøge at gøre Aarhus til en rigtig god studie-by med en masse gode rabatter og et godt studiemiljø. Der er en masse muligheder rundt omkring i byen, det er bare med at finde frem til dem. Studiz har studierabatter inden for områder så forskellige som Bøger og Studie, Elektronik og IT, Tøj og Sko, og Barer og Diskoteker, samt en lang række andre emner. Så der er nok af rabatter at få som studerende, og med det nye samarbejde med Bapoon er der endnu flere besparelser at hente. Så hvad venter du på – klik dig ind på Studiz og find frem til alle de gode tilbud og rabatter og få mere for SU’en allerede i dag!

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her