Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Ønsker du at blive hårmodel? - Bapoon blog

Ønsker du at blive hårmodel?

Skrevet d. 09/03/2015

Gode råd til dig, der ønsker at blive hårmodel!

Der er flere ting, der skal overvejes, når du ønsker at blive hårmodel for frisørelever på deres frisørskoler i forbindelse med deres undervisning og ligeledes, hvis du gerne vil være hårmodel for frisørelever i frisørsaloner eller hos uddannede frisører, som har flere års erfaring i frisørfaget. Du ønsker selvfølgelig altid at blive glad og tilfreds med din frisørbehandling samt det fuldendte resultat.

Frisørelever og frisører er meget interesseret i hårmodeller, når det gælder frisør-behandlinger indenfor nye frisurer, hårfarvning, striber, permanent eller håropsætning, hvor de kan anvende og træne de nyeste teknikker indenfor frisørfaget. Inden du siger ’JA’ til at blive en frisørelevs- eller en frisørs hårmodel, hjælper Bapoon.dk dig med gode information om til hvad det er du siger ’JA’ til.

Hårmo

1. Først og fremmest er det nødvendigt at gøre op med dig selv, om du ønsker at være hårmodel og hvor du vil være hårmodel henne:

  • For en frisørelev på en frisørskole, hvor frisøreleven har undervisning i forskellige teknikker.
  • For en frisørelev, der udfører frisørbehandlinger og øver teknikker i den salon eleven er ansat hos.
  • Ved en udannet frisør, hvor du bliver en af salonens faste hårmodeller over længere tid og opbygger en professionel relation til salonen.
  • For frisører og stylister, som kan kontakte dig via din profil på f.eks. Hårmodeller.dk eller Onlinecasting.dk.


2.
Det er vigtigt, at du på forhånd ved, at hvis du stiller dig til rådighed, som frisørelevens hårmodel på elevens frisørskole og deltager, som en del af elevens undervisningssituation, har du ingen indflydelse på behandlingen. Derfor har du heller ikke mulighed for at klage over behandlingens resultat.

3. Hvis du vælger at blive en frisørelevs hårmodel i den salon, som eleven er ansat i, har du måske lidt indflydelse på, hvordan frisørbehandlingens resultat skal være.

4. Ved at blive en frisørs hårmodel, er du fra starten i professionelle hænder. Du får muligvis selv lidt indflydelse på behandlingen, dette er meget individuelt fra frisør til frisør. Du har mulighed for at opbygge en professionel relation til frisøren og blive fast hårmodel for salonen samt blive en del af salonens ’ansigt’ udadtil. De fleste saloner og frisører, som har faste hårmodeller vælger ikke at tage betaling for hårmodellens frisørbehandlinger.

5. Hvorfor det er en ’Win-win’ situation for dig at blive hårmodel:

  • Du får ofte gratis frisørbehandlinger eller billigere frisørbehandlinger, hvilket kan lette og redde dit stramme budget.
  • Du er forsøgsperson for de nyeste trends og teknikker på markedet.
  • Du får de nyeste behandlinger, trends, frisure og meget mere – før alle andre!
  • Du har muligheden for at få moderne frisurer, som du ikke selv turde våge dig ud i, men som klæder dig.
  • Du kan få oplevelsen af at komme med til events, kurser og sceneshow, hvor din frisør underviser andre frisører og elever i diverse teknikker og trends – helt uden omkostninger.


6. 
Idet du er interesseret i at blive hårmodel kan du ringe eller skrive en mail til det sted du gerne vil være hårmodel. Du kan også møde op i salonen og høre om, der er en mulighed for at blive hårmodel. Du kan ligeledes benytte dig af f.eks. Hårmodeller.dk.

7.  Når du vælger at blive hårmodel og kommer til at sidde hårmodel for en frisørelev eller frisør, tager behandlingen længere tid end at være til en ’normal’ behandling hos frisøren.

8. Du må blot huske, at som hårmodel må du have tillid til at frisøreleven eller frisøren, udfører et tilfredsstillende stykke arbejde og leverer et færdigt ’produkt’, som du kan acceptere også selvom du ikke selv har valgt den. Frisørelevens eller frisørens formål, er at afprøve forskellige farve- og klippeteknikker. Derfor må du som hårmodel lægge dit hår i frisørens hænder og være åben for bl.a. nye frisurer eller hårfarve.

Frisørskoler i Danmark: 

I Danmark kan du finde følgende frisørskoler, som giver dig muligheden for at blive hårmodel for frisørelever.
AARHUS TECH i Aarhus
Herningsholm Erhvervsskole i Herning
EUC Syd i Aabenraa
Frisørakademiet i Odense – International frisørskole
Odense Tekniske Skole
HANSENBERG Kolding i Kolding
Københavns Frisørskole i København
Style & Wellness College Aalborg i Aalborg

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her