Olaplex – hvad er det lige den revolutionerende serie kan?

Skrevet d. 17/02/2016

Hvad er Olaplex
Serien arbejder ikke kun udenpå håret, men går i dybden og forbedrer og forlænger farvningens resultater samtidig med, at håret bliver stærkere og sundere.

1. Det første step er Olaplex No.1 Bond Multiplier, som bruges i forbindelse med farvning af hår og tilsættes til blegningen eller farvningen. Det første produkt i serien består udelukkende af Olaplex molekyler og vand. Dette revolutionerende og patenterede molekyle genskaber svovl- og saltbindingerne i håret, så det bliver stærkere, sundere og håret efterlades som nyt.
2. Det næste step er Olaplex No.2 Bond Perfector, som bruges efter farven er blevet vasket ud, for at lukke håret, så det efterlades sundt og ubeskadiget.
3. Det sidste step er Hair Perfector No.3, som er en hårkur, man enten kan afslutte med, som en del af behandlingen i salonen, eller denne kan købes med hjem, og man kan bruge den en gang om ugen for at vedligeholde kvaliteten af farvebehandlingen og styrke håret indtil næste behandling.

Værd at vide
– Olaplex er udviklet af de to PHDér, Dr. Eric Pressly and Dr. Craig Hawker, som er førende forskere indenfor materialer og kemi, men som aldrig før dette projekt havde arbejdet med hår. Ønsket var at skabe et produkt, som binder de ødelagte bindinger i håret sammen, både før og efter en kemisk behandling. Dette lykkedes, og de har formået at fremstille et produkt, som gør håret stærkere og sundere i forbindelse med hårfarvning.
– De bindinger som repareres er kun på tværs af håret og ikke på langs.
– Når man blander trin 1 og 2, er det vigtigt at følge anvisningen nøje, for at få det bedst mulige resultat.
– Olaplex kræver supplerende hårpleje, for at efterlade håret glansfuldt og silkeblødt.
– I produkterne er der ingen silikone, og produkterne kan heller ikke karakteriseres som en proteinbehandling.

Bapoon.dk elsker Olaplex!

Del via email


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Der er lukket for kommentarer.

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her