Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Plej dit hår med hjemmelavede hårkure - Bapoon blog

Plej dit hår med hjemmelavede hårkure

Skrevet d. 03/04/2014

Hvis du synes at dit hår ser skadet ud og har mistet sin glans, kan du på ganske få minutter genopleve det med en hjemmelavet hårkur eller en hårmaske. Det eneste det kræver er de ting du allerede har derhjemme i forvejen og så indeholder det ikke nogen skadelige kemikalier. Her giver vi dig et par eksempler på hjemmelavede hårmasker:

 shutterstock_182223851

Hårkur med olivenolie, en halv banan og honning

Denne hårkur egner sig til dig der har et meget tørt og skadet hår. Alt den kræver er lidt olivenolie, en halv banan og honning.

Bland olivenolie, en halv banan og honning i en skål. Rør ingredienserne godt sammen, til det udgør en ensartet masse. Den færdigblandede hårkur påføres i håret og skal sidde og virke i 15 minutter. Efter et kvarter skyldes håret med lunket vand. Hvis håret føles alt for fedtet, vaskes håret med shampoo.

Denne hårkur er meget fugtgivende og plejer tørt og udpint hår.

 

Jojobaolie mod skæl

Hvis du lider af skæl eller en tør hovedbund, så kan du bekæmpe problemet med jojobaolie. Olien har den effekt at den har samme fedtkonsistens som hårets naturlige hovedbundsfedt har.

Du tager noget jojobaolie på fingerspidserne – helst ikke for meget og fordeler det ud over hele hovedbunden. Sørg for at komme helt ned til hovedbunden. Lad olien stå natten over og vask håret dagen efter.

 

Del gerne dine erfaringer med hjemmelavede hårkure på vores blog.

Del via email

Ét svar til “Plej dit hår med hjemmelavede hårkure”

  1. […] Plej håret – Dit hår har brug for pleje, og for at undgå hårtab anbefales det at bruge balsam og hårkur. Du kan sagtens spare penge ved at lave din egen  hårkur – i forrige nyhedsbrev fra bapoon.dk fik du opskrifterne på to superlækre hårmasker, som helt selv kan lave – se dem her. […]

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her