Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Red dine kunders hår med Olaplex og Niophlex! - Bapoon blog

Red dine kunders hår med Olaplex og Niophlex!

Skrevet d. 26/03/2015

Olaplex
Olaplex er udviklet af de to PHDér, Dr. Eric Pressly and Dr. Craig Hawker, som er førende forskere indenfor materialer og kemi, men som aldrig før dette projekt havde arbejdet med hår. De har formået at fremstille et produkt, som ligefrem gør dit hår stærkere og sundere i forbindelse med hårfarvning – ret utroligt!

Ved brug af Olaplex produkter, kan håret tåle at blive lysnet igen og igen! I produkterne er der ingen silikone, og produkterne kan heller ikke karakteriseres som en proteinbehandling. Det er dermed en helt ny type hårkemi som de to forskere har opfundet.

Olaplex gør det muligt at lysne håret uden at skade det eller gå på kompromis med integriteten af håret. Ønsket var at skabe et produkt, som linker de ødelagte bindinger i håret sammen, både før og efter en kemisk behandling.

Olaplex består af tre funktioner/produkter:
Nr. 1: Skal tilføres en ”lysner” eller farve.
Nr. 2: Bruges efter håret er blevet farvet for at optimere resultatet.
Nr. 3: Er en kur, som styrker og plejer endnu mere, denne kan ligeledes benyttes af kunderne i deres eget hjem.

Olaplex er testet og virker i alle hårtyper! Er du interesseret i at læse mere om produktet, så tjek deres hjemmeside ud her. Det eneste folkene bag, og dem som arbejder med Olaplex, siger du skal være opmærksom på, er at måle nøjagtigt op og blande i de rigtige forhold, for at opnå de fantastiske resultater.

2. Bapoon elsker olaplex og niophlex2

Niophlex
Niophlex er udviklet af IdHAIR og består ligesom Olaplex af et kompliceret system af molekyler og aktive stoffer. Produkterne genopbygger og styrker håret ved at trænge helt ind i håret og lukke håret udefra med et polymerisk skjold, som beskytter mod de negative effekter ved kemiske behandlinger. Desuden styrker Niophlex hver enkel forbindelse i hårets fibre.

Ligesom Olaplex forhindrer Nirophlex skader og reparerer dit hår. Ved at kombinere Niophlex med alle former for farve- og afblegningsbehandlinger vil hårets bindinger, elasticitet og styrke forbedres markant! De nye revolutionerende produkter sætter en stopper for, at du som frisør efterlader dine kunders hår åbent og sårbart. Det er derfor slut med at ødelægge håret i forbindelse med kemiske behandlinger, og produkterne er udviklet til både hårfarve, lysning, udglatning, permanent og kurbehandlinger. Nirophlex produkterne landede i butikkerne midt maj – måske de er noget for dig?

Efter behandlingen i salonen, vil det være muligt at give dine kunder en fantastisk intensiv kur med hjem, så de kan forsætte med at forbedre håret hjemme. Kuren vil ligeledes kunne benyttes i salonen i forbindelse med en behandling.

Niophlex består af tre produkter, som skal bruges i tre trin:
Trin 1 – Niophlex Bonder tilføjes når du bleger eller farver dine kunders hår, for at skabe nye forbindelser, og samtidig beskytter det den indre struktur i håret.
Trin 2 – Niophlex Enhancer anvendes efter farvningen, for at kombinere bindingerne og tilføre fugt i håret igen.
Trin 3 – Kunder kan bruge Niophlex vedligeholder en til to gange om ugen hjemme mellem farvningerne for at bibeholde og tilføje styrke og glans til håret.

Produkterne er desuden godkendt af Grøn Salon, som du kan læse mere om lige her.

Del via email

Ét svar til “Red dine kunders hår med Olaplex og Niophlex!”

  1. Christoffer Stenbeck siger:

    … og man kan læse mere om Niophlex lige her http://www.niophlex.com

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her