Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Sådan får du langt og sundt hår med enkelte tips og tricks i hjemmet.

Sådan får du langt og sundt hår!

Skrevet d. 21/08/2014

De 3 måneder til langt og sundt hår holder stik!

Du har sikkert hørt og læst flere steder, at der bør gå 3 måneder mellem klipningen og studsningen? Det er helt rigtigt! Denne tid giver dit hår mulighed for at vokse og blive længere, samtidig med at du holder dine spidser sunde, så de ikke spalter og knækker. Men tag en snak med din frisør om, hvor lang tid de synes der skal gå mellem klipningerne, hvis du ønsker længere hår.

Husk du kan bestille din næste frisørtid på Bapoon.dk 

shutterstock_191124317

 

Hvor hurtigt vokser hår?

Hår vokser fra hårsækken 0,3 mm til 0,4 mm om dagen. Dette betyder at dit hår på en måned vokser fra 0,9 cm til 1,2 cm. Hår vokser ikke lige hurtigt og man kan desuden ikke ændre på den biologiske og genetiske hårvækstrate og hårtykkelse ved at klippe håret, men derfor er det stadig en god ide at blive klippet regelmæssigt! Hvis der går længere end de ovennævnte 3 måneder mellem klipningerne, så bliver dit hår blot mere skadet i mellemtiden, og der skal derfor klippes mere af længden hver gang.

 

Guide til at opnå sundt hår med de rette produkter

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige produkter, som du kan købe både ved din frisør, i supermarkeder og diverse beauty butikker. Hvert produkt lover hvert deres resultat og effekt. Vi her ved Bapoon.dk anbefaler at du rådfører dig med din frisør, og skaffer dig mindst ét plejende produkt, da dette vil medføre et sundere hår at se på.

I tilfælde af at du udsætter dit hår for slid gennem brug af enten glattejern, krøllejern eller et andet varmeprodukt anbefaler vi, at du forkæler dit hår med et varmebeskyttende produkt, for på denne måde at mindske skaderne på dit hår!

Hårelastikker slider desuden på håret, så husk kun at bruge elastikker uden metalsamling og investér i en børste, som er god ved og for dit hår!

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her