Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Sådan skriver du en god jobannonce

Sådan skriver du en god jobannonce

Skrevet d. 07/10/2014

The perfect employee
Bapoon.dk giver dig overskrifterne og de ting du skal være opmærksom på, hvis du ønsker at skrive en god job annonce og få fat i ansøgningerne, så du i sidste ende har en masse gode frisører at vælge mellem.

1) Vælg den helt rigtige overskrift
Det er vigtigt du bruger tid på at finde en rigtig god overskrift, som kan fange frisørernes opmærksomhed.

2) Find et godt billede
Dette billede skal fungere som en form for blikfang, der sammen med overskriften skal fange frisørernes opmærksomhed. Et billede siger tit mere end 1000 ord. Det er kun din fantasi som sætter grænser, men det kan være et billede af salonen, teamet i salonen noget helt tredje.

3) Skriv en interessant introduktion
Introduktionsteksten er et par linjer, der kort fortæller, hvad i som salon søger og forventer af en frisør. Da introduktionen er de første linjer som den jobansøgende læser, er det vigtigt, at i prøver at fange frisørens interesse endnu mere her.

4) Beskriv salonen og teamet
Det er vigtigt for frisøren at vide, hvad der er for en salon han eller hende søger hos. Derfor bør i beskrive salonens værdier, atmosfære, teamet og hvilke ting i fokuserer på.

I kan nederest i jobansøgningen linke til både jeres egen hjemmeside og jeres Facebook side, så kan den jobansøgende hurtigt sørge flere informationer om salonen og danne sig et indtryk.

5) Udspecificer hvad i søger
Beskriv de opgaver og ansvarsområder frisøren er tiltænkt, og har i specielle teknikker, som i ønsker frisøren skal kunne, eller krav til uddannelse og personlighed bør dette beskrives her.

6) Forklar, hvad I kan tilbyde frisøren
Det er her i kan skille jer særligt ud fra mængden ved at fortælle, hvad i kan tilbyde frisøren. Dette kan være årlige kurser, shows, træningsaftener, faglig udvikling, verdens bedste kollegaer og smukke arbejdslokaler.

7) Del annoncen flere steder
Del annoncen alle steder du kan komme i tanke om, på din egen hjemmeside, salonens Facebook, annoncer, bed dit netværk om at dele den og del den på frisørjob.dk.

Rigtig god fornøjelse!

Ps. Husk at lave jobannonce så overskuelig som muligt.

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her