Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Sådan får du smukt glat hår - Bapoon blog

Sådan får du smukt glat hår

Skrevet d. 26/05/2015

Er du en af dem som bruger glattejern eller fladjern, som en del af din daglige rutine?

Så læs med her i indlægget, hvor Bapoon.dk giver dig 3 gode råd du bør følge, når du glatter hår:

  1. Glat kun hår i HELT tørt hår.
  2. Brug ALTID varmebeskyttende pleje, som puttes i håret håret tørres eller glattes.
  3. Plej dit hår efter brug. Dit hår er åbent og modtageligt efter varmebehandling, så det er vigtig du lukker håret igen. Dette kan du gøre ved at bruge balsam, olie eller et andet stylingprodukt.

 

Sådan renser og skåner du dit glattejern:
1. Tag altid stikket ud af kontakten, glattejernet må ALDRIG sidde i stikkontakten, når du renser det.
2. Rengør ALDRIG et varmt glattejern.
3. Brug en fugtig klud med varmt eller lunkent vand.
4. I samlingerne på glattejernet kan du passende bruge en fugtig vatpind.
5. Sprit kan bruges til at rense pladerne, da overskydende sprit forsvinder igen.

Forskellige typer af glattejern:
Der findes to former for glattejern; et med metalplader og et med keramiske plader. De glattejern med keramiske plader er de bedste, og skåner dit hår mest muligt, så derfor vil vi altid anbefale dig at købe denne type glattejern.

Stylingmuligheder med glattejern eller føntørrer:
Glattejernet er et rigtig brugbart stylingsredskab, men med den rette teknik, kan du ligeledes bruge en føntørrer til at få dit hår flot glat.

En god føn/hårtørrer:
Vælger du en føntørrer med en kraftig motor, med forskellige hastighedsindstillinger og muligheden for at tørre dit hår med både kold og varm luft, har du det bedste udgangspunkt. Bapoon.dk anbefaler en god, kraftig motor på 1600-2000 watt, som gør at dit hår hurtigere bliver tørt. Derved undgår du at udsætte dit hår for mere varme end højst nødvendigt.
Vigtigst af alt skal du altid sørge for at bruge et varmebeskyttende produkt i dit hår, inden du går i gang med føntørring eller glatning. Når du føntørrer, så føntør og blæs luft med håret, og ikke mod, for at opnå det flotteste resultat. Hold en afstand på omkring 15-25 cm, når du føntørrer dit hår. En tommelfingerregel er, at når det føles som for varmt luft på hovedbunden, er du for tæt på.
Har din hårtørre en ”koldluftsfunktion”, kan den kolde luft bruges til at føntørre håret med, hvis du vil skåne håret endnu mere, men det tager selvfølgelig længere tid på denne måde. Den kolde luft er desuden brugbar til at ”fryse” den frisure, du har skabt i forbindelse med føntørringen.

Hvilken børste skal du vælge til føntørring?
• Har du kraftigt eller krøllet hår, skal du vælge en børste med tætte hår, da denne form for børste er mest effektiv.
• Ønsker du håret bliver lidt lettere og blankt at se på, så brug en rund hårbørste.
• Har du derimod kort eller fint hår, skal du vælge en børste med lidt mere mellemrum mellem hårene. Skal resultatet af din glatning skal være luftig og let, er en flad børste velegnet.
• Lige meget, hvilken hårtype du har, så føntørrer du bedst håret ved at “redde” en tot hår af gangen, som du så føntørrer.

Husk!
Bruger du hårklips i forbindelse med din styling, så skal de altid være belagt med gummi, for at slide mindst muligt på håret.

Lige nu kan du vinde lækre produkter og stylingprodukter velegnet til både før og efter du har glattet eller føntørret dit hår. Produkterne er fra Paul Mitchell og er sponsoret af Hairoutlet.dk!

Deltag i konkurrencen her!

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her