Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/bapoon.dk/blog/wp-includes/plugin.php on line 601
Skægfrisure til din ansigtsform - Bapoon blog

Skægfrisure til din ansigtsform

Skrevet d. 29/09/2015

Bapoon.dk

Den rigtige skægfrisure til din ansigtsform kan være med til at skabe kant og tilføre personlighed til dit look. Hvilken skægfrisure og stil som passer til dit look afhænger både af din ansigtsform, frisure og personlige stil.

Ovalt ansigt:
Denne ansigtsform anses for at være den optimale. Du kan derfor vælge det skæg, du synes bedst om.

Næsten ikke eksisterende hage:
Da hagen ikke er særlig markeret kan det være en ide at kun at have skæg på selve hagen og holde kinderne fri, for at markerer hagen.

Firkantet hage:
Her kan det være en fordel at have lidt skæg på siden af kinderne for at give dem lidt skygge i linjen mod hagen, for på denne måde at opnå en mere oval ansigtsform. Fuldskæg anbefales ikke.

Rundt ansigt:
Her kan du lade skægget gå hele vejen op til kindbene for at understrege kindbenene, og lade skægget være lidt længere på hagen for at skabe en mere oval form.

Langt ansigt:
For ikke at forlænge dit ansigt, anbefaler vi ikke skæg på halsen, og det samme gælder for skæg udelukkende på hagepartiet.

Spidst ansigt:
Her er det nyttigt at have skæg, som fylder forholdsvist meget på kinderne, for at give disse mere fylde. Et fuldskæg med fylde på både kinder og hage vil fungere særdeles godt.

Sort ansigt:
Her er der ingen grund til at tilføre mere fylde til ansigtet og et tæt barberet skæg vil være en god løsning.

Lille ansigt:
Her kan der være fordel i at have kortklippet skæg på ikke mere end 0,5-1 cm, så skægget ikke er det kom dominere. Samtidig kan et stort skæg give fylde, musikalitet og få dit hoved til at se større ud. En af disse to løsninger anbefaler Bapoon.dk derfor.

 

Del via email

Skriv et svar

Få Bapoon
med i lommen

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, så klik på linket herunder og giv os et kald eller send en e-mail.

Kontakt os her